MindenegybenBlog

Családi dráma Majkáéknál! Majkáról kiderült a legrosszabb….. gyógyíthatatlan beteg….esélye sincs a gyógyulásra! Rajongók százezrei aggódnak!

2012-ben műtötték másodjára a rapper-médiasztár örökletes szívritmuszavarát, és Majka (37) még 2013-ban is panaszkodott, hogy néha gyötri a légszomjas fulladás, de pánikrohamokat is ki kellett állnia.

Az első műtét előtt megijedtem, hogy nincs tovább, de ezt a félelmet mára legyőztem. Most csak attól tartok, hogy nem lesz jó idő – mesélte Majka, aki közel 14 éve tudja, hogy édesapja szívgyengeségét megörökölte, akit legutóbb négy éve, a városmajori szívközpontban operálták katéteres eljárással. Akkor naponta tízféle gyógyszert kellett szednie a fájdalomcsillapítóktól kezdve a szívritmus-szabályozón át a vérhígítóig.-árulta el Majka.

Majkának éveken keresztül halálfélelme volt és rettegett attól, hogy mikor esik össze holtan. A rappert tizenöt éve szembesítették veleszületett szívritmuszavarával, addig nem is tudott problémájáról. Azóta már kétszer műtötték a szívét, most azonban egy forradalmi magyar vívmánynak köszönhetően lehet, hogy többször nem kell kés alá feküdnie.-írja a lokal.hu

2019-07-05 19:30:20 - Mindenegyben Blog