MindenegybenBlog

Családi viszály, Junior elvette a másik gyerekét az anyjától

Az édesanya erről több fotót is megosztott az Instagramon, nem sokkal a borzalmas baleset előtt. A vidáman kezdődő mulatság tragédiába torkollott, amikor a három éves Lesi Dávidka, eddig tisztázatlan körülmények között az úttestre lépett a Vezér út és a Füredi utca kereszteződésében. Az ott érkező autós pedig már nem tudott megállni. A kisfiú olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A ripost megtalálta az egyik szemtanút, aki egy nappal a tragédia után is sokkos állapotban mesélte el mi történt.

„Nagyon sokan voltak a környéken, főleg családosok, így természetesen a zebránál is többen várakoztak. Én éppen háttal álltam az átkelőnek, amikor hallottam egy puffanást, majd egy nő sikoltását. Mire megfordultam, csak a kis testet láttam az úttesten. Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, hiszen a pici nem mozdult, csurom vér volt a feje és a kis teste”

A legfrisebb információk szerint Junior jogi úton akarja elvenni a gyermeket az édesanyjától, arra hivatkozva, hogy miatta halt meg a kis Dávidka, és jó eséllyel meg is fogja kapni a nagyobbik gyermeket teljes felügyeletét, amelyet eddig Csillával közösen gyakoroltak. Junior instagramon is megírta, hogy a " szülésges jogi lépéseket Dr Mester Csaba barátom, és ügyvédem megtette"Junior értelemszerűen maga mellett akarja tudni a fiát, mert fél, hogy a volt párja figyelmetlenségéből újabb katasztrófa fog bekövetkezni.

2019-09-02 21:05:36 - Mindenegyben Blog