MindenegybenBlog

Curtis betartotta az ígéretét: 7 férfival álltak az állatkínzó háza elé

„Érdekes az élet. Pont Látrányban vagyok. Reggel nálad kezdek, te féreg” – írta pár nappal ezelőtt az Instagram-oldalán Curtis, akit megrendített a Somogy megyei községben történt kegyetlenkedés. Egy idős férfi ittas állapotban kalapáccsal csapott a kutyája fejére.

Curtis nem bírta szó nélkül hagyni az esetet, azonnal felkereste a Szurkolók az Állatkínzás Ellen mozgalom tagjait. Az állatvédők rögtön a rapper mellé álltak, együtt látogattak el Látrányba.

- Curtis pár nappal ezelőtt keresett fel minket, hogy lenne egy kis elintéznivaló Látrányban. Noha még soha nem dolgoztunk együtt Attilával, de a hívására azonnal ugrottunk, és már másnap ki is mentünk a férfi házához - mesélte a Bors-nak a mozgalom alapítója, Kapin Ricsi.

– Nagyon meglepődött, hogy személyesen is felkerestük, de cseppet sem érezte a helyzet súlyosságát. Egyáltalán nem gondolja magát felelősnek a történtek miatt, sőt még azt is kikérte magának, hogy kalapáccsal vert volna rá a kutya fejére. Azt mondta, az machete volt! – árulta el az aktivista, aki egy másik kutyát is talált a férfi birtokán, de azt szerencsére sikeresen ki tudták menteni a helyszínről. – Kapócs Zsóka, Nagy Ervin, Árpa Attila és Essem rendszeresen támogatja a mi munkákat, már többször is dolgoztunk ve­lük, úgyhogy mindig nagy öröm, ha olyan előadók, ismert embe­rek csatlakoznak a mozgalmunkhoz, akiknek nagy a követőtáboruk. Ilyen Curtis is, aki abszolút pozitív csalódás volt mindannyiunk számára, úgyhogy megbeszéltük, hogy a későbbiekben is tartjuk a kapcsolatot.

(Bors)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ahogy ígértem!A @szurkolok_az_allatkinzas_ellen csapatával ellátogattunk ma Látrányba a címre ahol brutálisan megvertek egy kutyust a napokban... Sajnálatos módon volt az embernek még egy kutyája,de szerencsére eltudtuk hozni🙏🏼🐶❤️ Szóval sikerült megmenteni és sikeresen zártuk a napot

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés, Júl 9., 2020, időpont: 10:43 (PDT időzóna szerint)

2020-07-11 12:39:05 - Mindenegyben Blog