MindenegybenBlog

Deutsch Tamás rendkívüli bejelentése!

Deutsch Tamás szerint nincs akadálya annak, hogy Magyarország megkapja az uniós pénzeket

Úgy véli, ezt az Európai Parlamentben zajló vita sem befolyásolhatja.

Hétfőn ismét a Magyarországnak járó uniós forrásokról, és annak visszatartásáról vitáztak a képviselők az Európai Parlamentben.

Deutsch Tamás szerint nincs akadálya annak, hogy Magyarország megkapja az uniós pénzeket

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Spirit FM Aktuál című műsorában a hétfői vitával kapcsolatban azt nehezményezte, hogy amióta 2019-ben megalakult az új EP, már tizenegyedik alkalommal volt szó Magyarországról, miközben koronavírus-járvány, illegális migrációs nyomás, háború és energiaválság is terheli a tagállamok polgárait. „Az európai baloldalnak mindig van ideje és ereje arra, hogy a Magyarországgal kapcsolatos, hosszú évek óta hangoztatott hazugságait évről évre elmondja” – vélekedett.

A kormánypárti EP-képviselő szerint nincs akadálya annak, hogy megkapja Magyarország a nekünk járó uniós pénzeket, hiszen a magunk részéről minden vállalást teljesítettünk. 

Deutsch Tamás szerint ezt az Európai Parlamentben zajló vita sem befolyásolhatja, hiszen az EP-nek nincs is döntési jogköre az uniós források felett. „Nem osztottak lapot az Európai Parlamentnek. Ez egy politikai hőzöngés, ami tegnap volt” – fogalmazott.

 

2022-11-23 15:38:52 - Mindenegyben Blog