MindenegybenBlog

DÖBBENET! N. FERENC MIUTÁN LEFEKTETTE 10 ÉVES KISLÁNYÁT ZARÁT, ITALOZGATÁSBA KEZDETT, MAJD EZUTÁN SZÖRNYŰ DOLGOKAT MŰVELT GYERMEKÉVEL, AMIT MÉG A MOBILJÁRA IS FELVETT - MILYEN BÜNTETÉST ÉRDEMEL EGY ILYEN "EMBER"?

Döbbenet! N. Ferenc miután lefektette 10 éves kislányát Zarát, italozgatásba kezdett, majd ezután szörnyű dolgokat művelt gyermekével, amit még a mobiljára is felvett - Milyen büntetést érdemel egy ILYEN "ember"?

Gyomorforgató, ami Hajdúhadházán történt tegnap! Egy édesapa mobilra rögzítette, amint éppen saját gyermekét testi vágyai kielégítésének céljából zaklatta. Az apa 15 év együttlét után vált el feleségétől, de továbbra is közösen nevelték 2 gyermeküket. A hétvégéket általában Ferencnél töltötték. A kisebbik lányával a 10 éves Zarával, különösen jó volt a viszonya. N. Ferenc a válást követően egyre jobban lezüllött, inni kezdet és az italtól agresszívvá vált. Tegnap aztán bekövetkezett a tragédia. Este iszogatásba kezdett, majd lefektette a két gyereket és megvárta, amíg elalszanak. Ezután folytatta az italozgatást.Éjjel 11 körül felébresztette a kis Zarát és a leggyomorforgatóbb cselekedetekre kényszerítette lányát. A gyermek a fájdalomtól sírva könyörgött apjának, hogy hagyja abba, de Ő megfenyegette, hogy megveri, ha nem engedelmeskedik. 

[LAPOZAS]




De ez sem volt elég Ferencnek, mert az egész undorító, beteges dolgot felvette a mobiltelefonjára. Szörnyű tette hamar kiderült, ugyanis a telefonját, fél éve vásárolta meg egyik ismerősétől és egy fiókját közösen használtak. A felvételek automatikusan felkerültek a mobil fiókra, így az ismerőse azonnal észrevette mit művelt Ferenc. Ezután a férfi azonnal értesítette a rendőrséget, akik rövid időn belül őrizetbe vették az apát és a Hajdú-Bihar megyei Rendőrkapitányság eljárást indítottak ellene. Zarát kórházba szállították, ahol alaposan kivizsgálják, milyen sérüléseket szenvedett a támadás során! Egy pszichológust is kirendeltek a gyermek mellé, aki segíthet majd a kislánynak feldolgozni a történteket! Az édesanya sokkot kapott, miután megtudta, hogy volt férje mit művelt lányukkal. Soha nem gondolta, hogy ilyen cselekedetre képes lehet, Te milyen büntetést szánnál az édesapának? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre! Írd meg kommentben! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

2021-05-04 19:55:51 - Mindenegyben Blog