MindenegybenBlog

Dráma bejelentést tett Orbán Viktor! Ez az egész országot, mindenkit érint! Téged is fájdalmasan fog érinteni..Szigorítások, védettségi igazolvány...erre készülj :

Orbán Viktor fontos bejelentése: Lesz negyedik hullám

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában beszél a kormány legfrissebb intézkedéseiről.

Orbán Viktor a nyári szünet után újra a Kossuth Rádió reggeli műsorában szólalt meg. Utoljára augusztus 22-én adott interjút.LESZ NEGYEDIK HULLÁM, MERT NEM HISZEM, HOGY AMI ELÉRTE A TÖBBI ORSZÁGOT, NÁLUNK MEGÁLLNA AZ ORSZÁGHATÁRNÁL- mondta el Orbán Viktor.

A miniszterelnök véleménye szerint, már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz súlyos. A kormány ezért úgy döntött, hogy fent tartja a gyors cselekvőképességet, és év végéig meghosszabbítja a rendkívüli jogrend állapotát.

A KARANTÉN ÉS A MASZK, NEM OLDJA MEG A PROBLÉMÁT, CSAK AZ OLTÁS

Minden járványügyi szakértő egyetért azzal, hogy az oltás működik, és ha az oltás működik, akkor Magyarország is működik.

Biztatom az időseket, a krónikus beteget, hogy oltassák be magukat.Kényszeríteni nem tudom őket rá, mert azt a magyar ember gyomra nem veszi be. Így csak biztatni tudom őket - tette hozzá a miniszterelnök.

2021-09-20 08:59:14 - Mindenegyben Blog