MindenegybenBlog

DRÁMAI HÍR ! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Oláh Ibolyától kell búcsúznunk….

ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Oláh Ibolyától kell búcsúznunk….

A Partizán POP című műsornak adott interjút Oláh Ibolya énekesnő, aki többek a nevelőintézetben töltött éveiről és a Megasztár első szériájáról is beszélt. Szóba került, hogy Ibolya 2005. augusztus 20-án elénekelte Geszti Péter dalát, a Magyarországot, amely miatt sok politikai támadás érte. Többé nem akarja elénekelni a dalt.

"Abban az időben nagyon hittem ebben a dalban. Meg az emberekben is. Már nem merném előadni. És nem is fogom. Már nem hiszek az emberekben. Hittem, hogy lehet jó dolgokat csinálni, hittem az összetartásban" – magyarázta az énekesnő, kijelentve, hogy rengeteg rasszista támadás érte a dal miatt.

Geszti Péter sem hagyta szó nélkül Ibolya szavait. Megértően, de reménykedve reagált.

"Olvasom, hogy Oláh Ibolya nem énekli többet a Magyarország című dalt... Kár. Nagy hang, törött lélek, fájdalmas élet az övé, tehetségét a mai napig szeretem. Szíven üt, amit a dalunkról mond, leginkább azért, mert értem, mit érez, és igaza is van. De azért egy napon még meggondolhatja. Meggondolhatjuk. 'A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.' (Edmund Burke)

GP"

2022-01-28 09:03:19 - Mindenegyben Blog