MindenegybenBlog

Drámai hír érkezett ! Rossz hírek jöttek !TRAGÉDIA! Sírva jelentették be a lesújtó hírt Ördög Nóráék

Brutálisan eladósodott Ördög Nóra a kisbolt miatt

Ördög Nóra és Nánási Pál balatoni kisboltja tavaly óriási port kavart. Hatalmas volt az érdeklődés az üzletük iránt, tömegek látogattak el Balatonakarattyára miattuk, aminek a helyiek viszont egyáltalán nem örültek – a tömeg folyamatos fennakadásokat okozott a nyaralóövezetben. Épp ezért idén Nánásiék egy nagyobb, tágasabb helyre költöztek, és nemrégiben megnyitották új kisboltjukat.

Brutálisan eladósodott Ördög Nóra a kisbolt miatt

Azt eddig is tudni lehetett, hogy rengeteg időt, energiát és nem utolsósorban pénzt öltek az új üzletbe, azonban csak most árulták el, pontosan mekkora összegről van szó. A Forbes magazin legújabb számában mesélt a sztárpár arról, hogy 31 millió forintnyi számlahitelt vettek fel az átalakításokhoz. Ez már önmagában nem kevés, de emellé az összes megtakarításukat is a projektre áldozták, ami nagyjából 30-40 millió forintot jelent. Emellett szponzorált együttműködésekből is igyekeznek finanszírozni a működésüket.

Ördög Nóra és Nánási Pál eszerint tényleg mindenét az új kisboltjuk fejlesztésébe öltek, és elárulták, bár szépen termelnek üzleteik, még idő, mire egyenesbe jönnek. A nehézségek ellenére élvezik, amit csinálnak, és szívesen állnak be ők maguk is a pultba.

„Az nem munka, hogy szép ruhában beszélsz a tévében, és mórikálod magad, ahogy az sem, hogy a Nánási Pál meztelen nőket fotóz. De ha felépítesz valamit, és beállsz a kasszába, az emberek két ismert embert látnak dolgozni, sokkal jobban tudnak azonosulni”

– mesélte Ördög Nóra. 

A Forbes cikkéből az is kiderült, hogy a sztárpár cége, a Voiceforce Kft. a tavalyi évben 212 millió forintos bevételt termelt, aminek fele elmondásuk szerint az előadói tevékenységeikből jött össze, másik fele pedig a kisboltjukból.

2021-09-09 17:05:35 - Mindenegyben Blog