MindenegybenBlog

Drámai hír érkezett : Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Zalatnay Saroltáról! Szörnyű hír érkezett!

Nagyon beteg Zalatnay Cini!

Zalatnay Cinit a pandémia is nagyon megviselte, anyagi gondjai támadtak és még ennek tetejébe pánikrohamok is gyötrik - adta hírül a Life.hu. A lap infomációi szerinte az énekesnő korábban is küzdött pánikbetegséggel. Minden bizonnyal ez az elnyúló, kilátástalan helyzet hozta elő ismét ezt a könyörtelen betegséget.

„Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: 'Hisztizel fiam..." – mondta Cini a közösségi-oldalán.

Az énekesnő arról is beszélt az élő videóban, hogy rájött nála miért alakulhatott ki a pánikbetegség. Egy múltbéli rossz élményre vezethető vissza.

„Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem".

Szívből kívánjuk, hogy minél előbb kigyógyuljon ebből az énekesnő.

2021-09-13 08:44:26 - Mindenegyben Blog