MindenegybenBlog

Drámai hír jött Várkonyi Andreáról - 1 perce érkezett!

Várkonyi Andrea pályafutása igazi sikertörténet. Az egykori tehetséges belgyógyász és későbbi népszerű televíziós műsorvezető karrierje most éri el csúcspontját. Andrea kiválóan bizonyítja üzleti érzékét és sikeresen állja meg a helyét az üzleti világban, akárcsak a kamerák előtt.

Mióta Mészáros Lőrinc, Magyarország egyik leggazdagabb emberének felesége és üzlettársa lett, Várkonyi Andrea az egyre sikeresebb cégekkel bővülő portfólióval rendelkezik, amelyet férjével közösen irányítanak.

Azonban Andrea nem csak férje vállalkozásainak sikerében játszik fontos szerepet, hanem saját vállalkozásai is jelentős sikereket érnek el. Ezek közé tartozik saját reklámügynöksége is, amely többek között a férje bankjához kapcsolódó reklámkampányokat is lebonyolítja.

Ezeknek a cégeknek a sikere olyan mértékű, hogy Andrea a magyar politikusok és közéleti személyiségek volt és jelenlegi feleségei között a negyedik helyen áll, 948 millió forintos osztalékbevétellel az elmúlt öt év alatt. Nem kétséges, hogy Andrea hamarosan saját jogon is átlépi a milliárdosok klubjának küszöbét.

2024-01-24 16:04:38 - Mindenegyben Blog