MindenegybenBlog

Drámai hír! Öngyilkos lett a szerelmi bánata miatt a népszerű magyar színész

Nem ismerte a szüleit, és minden álma egy saját család volt: az Indul a bakterház Regős Bendegúza kétszer is nekifutott, de a második kudarcot már nem bírta elviselni. Amikor 8 éve a felesége közölte vele, hogy válni akar, kocsiba ült és meg sem állt a közeli erdőig, ahol felakasztotta magát.Kereken 8 éve történt az eset , most ezzel a cikkel ő rá emlékezünk .

Mind egykori színésztársait, mind a civileket mélyen megrázta tette, de eddig csak találgatni lehetett a miérteket.

A Bors a kiszivárgott hírekből úgy értesült: pénteken közölte vele felesége, hogy válni akar. Még aznap éjszaka autóba ült, és meg sem állt a veresegyházi családi házától negyedórányi autóútra lévő Csomád határáig. A települést elhagyva kocsijával félrehúzódott egy fákkal elzárt, bokros részre. Itt akasztotta fel magát.

A lap információi szerint

Olvasztó Imre

felakasztott holttestére egy arra járó traktoros talált rá. A helyszínre a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai érkeztek ki, őket követték a helyszínelők és az orvosi ügyelet egy sürgősségi autóval.

A 47 éves, négygyermekes édesapát már nem lehetett megmenteni, csak a halál beálltát tudták megállapítani.

– Áldott jó gyerek volt, tudom, hogy nagyon szerette a családját. Nem értem, mi történhetett – mondta remegő hangon Koltai Róbert, akit Olvasztó az egyetlen színész barátjaként tartott számon.

2021-10-31 10:35:12 - Mindenegyben Blog