MindenegybenBlog

Drámai hír !Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került

Navracsics Tibor jelentette be.

Váratlanul jött a bejelentés Navracsics Tibortól, miszerint Tóth Gabi kórházba került. Tapolcán lett volna jelenése délután 17:00-kor, ezt azonban lemondták - szúrta ki a 24.hu

"Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!" - írta Facebook-oldalán Navracsics Tibor.

Az egyelőre azonban nem tudni, hogy az énekesnő miért került pontosan kórházba. Viszont az énekesnő férje, Krausz Gábor is megszólalt:

Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat.

UPDATE:

Tóth Gabi most a saját közösségi oldalán jelentkezett:

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem és számomra ez a legfontosabb. Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat, az aggódást.

 Címlapfotó:illusztráció! 

2022-09-23 14:43:36 - Mindenegyben Blog