MindenegybenBlog

Drámai vallomás: Nyíltan vallott szerelmi életéről a magyar lányok álma ByeAlex!

Drámai vallomás: Nyíltan vallott szerelmi életéről ByeAlex!

ByeAlex: Nem véletlenül farolgattam ki a kapcsolataimból, nem szeretnék gyereket

Az énekes hosszan kifejtette, milyen aggályai vannak a gyerekvállalással kapcsolatban. Bár fontos számára a család, egyelőre úgy érzi, nem fogja meggondolni magát.

ByeAlex-szel a Fókusz készített egy hosszabb riportot, melyben a jelenlegi helyzetről, és a jövőről is szót ejtett.

Óriási dolog lehet az, hogy családod van, és hogy van motivációd, hogy haza menj, feltöltenek ezek az emberek, akiket szeretsz. Nekem a családom a zenekarom, és engem ez kielégít. A mostani fiatal szülőknek az a dolguk, hogy megvédjék a gyerekeiket attól, ami következik. Gondold végig, mennyibe kerül az üzemanyag Magyarországon. Egy rekesz tojás ezer forint... Már én észreveszem azt, hogy minden rohadt drága. Élhetetlen, ami következik. Élhetetlen, én ezt gondolom

– mondta, majd arról beszélt, hogy jelenleg miért nem gondolkodik családalapításban.

Régen is, azért nem véletlenül farolgattam ki a kapcsolataimból. Én nem szeretnék gyereket. Szeretem a babákat, nagyon aranyosak, nagyon édesek, és néha elgondolkodom rajta, de jelen állás szerint nem szeretnék gyereket. Úgy gondolom, hogy most egy olyan történés van az életben, ahol szerintem ez egy rossz húzás volna részemről. Tehát ha már eddig nem léptem ezt meg, akkor nem most fogom.

– tette hozzá az X-Faktor egyik mentora, melyet a 24.hu szemlézett. 

2022-08-05 17:31:48 - Mindenegyben Blog