x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak :
Mindenegyben Blog - 2021. október 25. (hétfő), 16:14

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "Több mint 500 forint a benzin litere, az étolaj 30 százalékkal drágult, a lakásárak megduplázódtak,míg Orbán Viktor családja „havi 180 millió forintból gazdálkodik” (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 25
Hirdetés
[ ]

Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "Több mint 500 forint a benzin litere, az étolaj 30 százalékkal drágult, a lakásárak megduplázódtak,míg  Orbán Viktor családja „havi 180 millió forintból gazdálkodik”

Október 25-én, hétfőn ismét ülésezik az Országgyűlés, ahol a képviselők azonnali kérdéseket tesznek fel a minisztereknek. Az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök is megjelent, és az ellenzék részéről többen is hozzá intéztek kérdéseket.

A Mérce szemléje szerint Jakab Péter, a Jobbik elnöke azzal kezdte kérdését, hogy „a foci és a kisvonat után itt van a bélyeggyűjtés, amire 42 milliárdot költ el a kormány”. A politikus ezzel arra célzott, hogy a Magyar Posta átadta a birtokában lévő Bélyegmúzeumot a magyar államnak, és ennek értékét 42 milliárdban állapították meg. Emellett Jakab szóvá tette azt is, hogy 342 milliárdból építik tovább a budai várat, miközben ezeket a pénzeket szerinte jobban is el lehetne költeni, illetve azt is kifogásolta, hogy 6 ezer milliárd forint vár az unió helyreállítási alapjának részeként Magyarországra, ennek ellenére a kormány mégis Ázsiából vesz fel hitelt. Valamint azt is elmondta, hogy az egészségügyben „a kórházak ránk rohadnak”, és a kormány emiatt hitelt vesz fel az egészségügyi épületek felújítására.

Mi lenne, ha a bélyegre szánt pénzekből inkább állami bérlakás-építési programot indítanának vagy elengednék az üzemanyag jövedéki adóját?

– kérdezte Jakab Péter, aki arra is kíváncsi volt, hogy a kormányfő véleménye szerint meg lehet-e élni havi 133 ezer forintból.

Hirdetés

Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője keményen megtámadta Orbán Viktort / Fotó: MTI/Kovács Tamás

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés