MindenegybenBlog

Durván elszabadult a pokol a parlamenteben ! 1 PERCE ÉRKEZETT! Jakab Péter durván nekiesett Orbán Viktornak!„aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”

Elszabadult a pokol a parlamenteben ! 1 PERCE ÉRKEZETT! Jakab Péter durván nekiesett Orbán Viktornak!„aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”

Úgy tűnik, Jakab Péter összetegeződött Orbán Viktorral, mert azt írta neki, hogy „aljas és pofátlan vagy” és „hazudtál”

A Jobbik korábbi elnöke azt nehezményezte Facebook-oldalán, hogy szerinte a miniszterelnök – ígérete ellenére – nem védte meg a rezsicsökkentést.

„Aljas és pofátlan vagy Orbán! Hazudtál!” – fogalmaz bejegyzésében Jakab Péter, felidézve a miniszterelnök egyik korábbi rádióinterjújában elhangzott szavait, amikor is azt tanácsolta: aki az átlag rezsifogyasztás fölé csúszik, annak gondoskodnia kell arról, hogy vagy csökkentse az átlagfogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy a piaci árát ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti energiarésznek.

 

A kormány ugyanis júliusban bejelentette: megváltoznak a rezsicsökkentés szabályai. Ennek értelmében 2022. augusztus 1-jétől az átlagfogyasztás feletti gázt és áramot a kormány döntése értelmében már a fogyasztóknak kell fizetni Magyarországon.

2022-08-05 15:36:50 - Mindenegyben Blog