x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ég önnel Miniszterúr ! Vlagyimir Putyintól kell búcsúznunk!
Mindenegyben Blog - 2022. június 27. (hétfő), 17:58

Ég önnel Miniszterúr ! Vlagyimir Putyintól kell búcsúznunk!

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 27

Nem még nem halt meg ,de Putyinnak már nem sok van hátra: meglepő dolgokról számoltak be az ukrán kémek

Az ukrán kémhálózat vezetője, Kirilo Budanov szerint az oroszok vezetőjének maximum két éve maradt. Súlyos betegségben szenved, ami miatt már nem áll előtte olyan hosszú élet, mint azt gondolánk.

Az utóbbi időben rengeteg hír terjeng az interneten arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nagyon súlyos betegséggel küzd. Bár ezek egyike sem nyert tökéletes megerősítést, - a nem zörög a haraszt, - elv alapján vélhetően van benne igazság.

Kyrylo Budanov vezérőrnagy, az ukrán hírszerzés vezetője nyilatkozatában a Kremlbe beszivárgott kémeinek jelentéseire hivatkozva azt mondta:az emberi kiderítették, hogy az orosz elnöknek nagyjából két éve maradhatott hátra.

Putyin rossz testtartása, felpuffadt arca és nyaka találgatásokat váltott ki az egészségi állapotáról, amely állítólag az ukrajnai invázió óta egyre csak romlik. A Kreml vezetőjéről áprilisban azt állították, hogy sürgős rákműtétre szorul.

Sokan úgy gondolják, hogy Putyin titokzatos betegsége a Parkinson-kór lehet. Az bizonyos, hogy az orosz vezetőnek van egy saját, privát orvosi stábja, akik mindenhova elkísérik. Különböző elmondások alapján Putyin gyakran elhagyja a találkozók helyszínét, hogy konzultáljon valakivel.

Ez a forgatókönyv arra az esetre, ha Vlagyimir Putyin meghalna

Egy FSZB-tiszt az orosz elnök állapotát "a rák egy előrehaladott formájának" is nevezte, miközben felerősödtek a találgatások, hogy Putyin valamilyen súlyos betegségben szenved az ukrajnai invázió közepette. - írja a DailiMail.

 Kreml által a minap közzétett videó is ezt erősíti meg!

Putyint látszólag rossz egészségi állapotban van – legalábbis egy, a Kreml által a minap közzétett videó tanúsága szerint. Egyesek szerint Parkinson-kórban szenved, az orvosok véleményét azonban eddig senki sem kérte ki.

Hirdetés
[ ]

Marco Rubio amerikai szenátor, egyetemi professzorok és a brit bulvárlapok szinte versenyeznek abban, hogy felállítsák Vlagyimir Putyin diagnózisát.

A szakvélemény azonban hiányzik a cikkek és viták áradatából, amelyekben azt találgatják, hogy az ukrajnai orosz inváziót elindító orosz elnöknek Parkinson-kórja vagy pajzsmirigyrákja van: a szakorvosok nem mondták el véleményüket.

Putyin egy 12 perces videófelvételen látható, amint szorosan megragad egy asztalt egy, a Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel folytatott megbeszélésen. Az orosz kormány által a múlt hét végén közzétett felvételen egész idő alatt remegett a lába, és görnyedten ült. Az arca feltűnően fel volt puffadva.

Az első benyomások alapján többen, köztük Louise Mensch, a brit Konzervatív Párt korábbi parlamenti képviselője arra a következtetésre jutott, hogy az orosz elnök Parkinson-kóros.

Véleményéről több brit bulvárlap is beszámolt. A történetekben a stratégiai kommunikáció professzorának, néhány politikai elemzőnek és egy testbeszédprofesszornak a kommentárjai szerepeltek. Orvosokat azonban nem szólaltattak meg.

Ez vélhetően nem véletlen.

„A valódi neurológusok valószínűleg nem nyilatkoznak, mert arra tanították meg őket, hogy soha ne nyilatkozzanak olyan személyről, aki nem a betegük” – nyilatkozta John Hardy, a brit Demenciakutató Intézet neurogenetikusa a Deutsche Wellének.

A szakorvos elöljáróban leszögezte, hogy neurogenetikus, nem pedig neurológus. Hardy agyi károsodásokat tanulmányoz. „Szerintem nincs jele parkinsonizmusnak” – mondta.

Hirdetés

Nincs jó bőrben… de ez nem Parkinson-kór.

Véleményét osztja a Londoni Egyetem neurológusa is. „Miután megnéztem a rövid felvételt, nem találom semmi jelét annak, ami Putyinnál parkinsonizmusra utalna” – közölte Ray Chadhuri.

A Parkinson-kórt és a parkinsonizmust elképesztően nehéz diagnosztizálni, és csak személyesen, alapos neurológiai vizsgálattal lehet megállapítani – magyarázta a szaktekintély. „Az arc puffadását vagy remegést sokféle ok válthatja ki, én azonban nem láttam remegést” – mondta Chadhuri.

Caroline Rassell, a Parkinson’s UK vezérigazgatója, Hardyhoz hasonlóan leszögezte, hogy a Parkinson-kór egy összetett betegség, amelynek több mint negyven fizikai és mentális tünete van, ezért képtelenség diagnosztizálni egy 12 perces felvétel alapján.

„Mindenkire másként hat” – magyarázta Rassell. „Diagnosztikai teszt híján csak neurológus vagy szakember vizsgálata után lehet megerősíteni a feltételezést. Ebben a média és az online spekulációk sem segítenek.”

A legkevésbé sem szokatlan, hogy az emberek a világ legbefolyásosabb vezetőinek egészségi állapotával foglalkoznak. A média kimerítően tárgyalta Donald Trump volt amerikai elnök 2020-as pozitív koronavírustesztjét, Angela Merkel volt német kancellár 2019-es remegését, és Ferenc pápa tavaly nyári vastagbélműtétjét.

A Kreml évek óta szűkszavúan nyilatkozik Putyin egészségi állapotáról, ami arra késztette az újságírókat és a politológusokat, hogy az elnök minden mozdulatát elemezzék, kiderítendő a gyengeség vagy betegség bármilyen jelét. A pletykák, miszerint Putyinnak pajzsmirigyrákja vagy súlyos gerincproblémái vannak, illetve pszichózisban szenved, szinte mindennaposak.

A járvány idején a helyzet fokozódott. Putyin teljes izolációba vonult. Nem volt hajlandó a világ vezetőinek közelébe menni a csúcstalálkozókon és konferenciákon, vendégeitől pedig megkövetelte, hogy többször is teszteljék magukat találkozójuk előtt.

Oroszország Putyin által elrendelt februári ukrajnai inváziója után az elemzők azt feltételezték, hogy Putyin elszigeteltségéből fakadóan a legtöbb hírszerzési információ néhány kiválasztott, hű alattvalótól származik, akik vagy a teljes igazságot mondták, vagy nem. Eközben – a vélekedés szerint – az elnök a nárcisztikus pszichózis állapotába kerülhetett.

Néhányan ezzel magyarázták Oroszország Ukrajnába történő, ki nem provokált, ezáltal indokolatlan behatolását, amelynek következtében eddig legkevesebb 1800 civil áldozata van a háborúnak, több ezren pedig megsebesültek.

HOGY PUTYIN A HALÁLOS ÁGYÁN VÁRJA A VÉGET, A HÁBORÚT PEDIG ARRA HASZNÁLJA, HOGY BEÍRJA NEVÉT A TÖRTÉNELEMBE, NETÁN VALAMIFÉLE PSZICHÓZIS VEZÉRLI – A KREML HITELES INFORMÁCIÓI NÉLKÜL MINDEZ CSAK FELTÉTELEZÉS.

Ráadásul senki – sem a kommentelők, sem az úgynevezett Oroszország-szakértők, sőt a Kreml által közzétett felvételt figyelő neurológusok sem tudják, mi zajlik le Putyin agyában.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés