MindenegybenBlog

Egy 5éves óvodás kisfiú holttestét találták meg a Dunában.

Egy óvodás kisfiú holttestét találták meg a Dunában. Egy zacskóba volt csomagolva..

Egy gyermek holtteste került elő még előző hét csütörtökön a Dunából Felső-Bajorországban. Az elsődleges vizsgálatok eredménye szerint egy óvodás korú kisfiú holttestét találta meg egy kajakos műanyag zacskóba csomagolva. 

Az ingolstadti rendőrség nyomozócsoportot alakított az eset körülményeinek tisztázására.

A kisfiú testét, aki a vizsgálatok szerint 4 és 6 év közötti lehetett, műanyag zacskóba csomagolva találták meg a Dunában, Vohburg város közelében, csütörtökön.

A  kisfiú teste már jóideje a vízben lehetett, mivel már erősen bomlásnak indult, a testet felfedező kajakos sem tudta, hogy mit talált, csak a hétvégén derült ki, hogy emberi maradványokat rejt a műanyag zacskó - írja a Chronicles.

A RENDŐRSÉG TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT VISZONT JELENLEG NINCS OLYAN ELTŰNT SZEMÉLY, AKIRE A HALOTT KISFIÚ SZEMÉLYLEÍRÁSA ILLENE.

A holttestet az igazságügyi orvosszakértők vizsgálják, a hatóságok a most a halál okának kiderítésére koncentrálnak, emellett az érintett folyó és partszakaszt is tüzetesen átvizsgálták nyomok után kutatva.

Frissítés, – A rendőrség újabb részleteket közöl

A Dunából néhány napja Felső-Bajorországban előkerült holttest egy gyerek. Amint azt a rendőrség hétfőn közölte, a boncolás kimutatta, hogy egy óvodás fiúról van szó. "A gyermek kiléte még nem tisztázott" - közölték a nyomozók. "Jelenleg szintén nem lehet nyilatkozni a halál körülményeiről."

Az ingolstadti bűnügyi rendőrség nyomozócsoportot hozott létre a háttér tisztázására. Azt azonban továbbra sem tudni, hogy a fiú bűncselekmény áldozata lett-e.

[LAPOZAS]

Korábban több média is beszámolt arról, hogy halott gyerekről van szó. A "Bild" értesülései szerint a négy-hat éves fiú holttestét műanyag zacskóba csomagolták. Erről a rendőrség először nem adott tájékoztatást. A "Donaukurier" a nyomozókra hivatkozva arról számolt be, hogy jelenleg nincs olyan eltűnt személy a felső-bajorországi északi rendőrkapitányság környékén, aki elférne a halott fiúval.

Egy kenus csütörtökön a dunai Vohburg melletti vízlépcsőnél (Pfaffenhofen járás) látott valamit lebegni a Dunában, és evezőjével kihozta a partra. Csak a hétvégén derült ki, hogy emberi testről van szó. Ez arra utal, hogy a halott fiú már súlyosan lebomlott.

A holttestet most a müncheni törvényszéki orvosok tovább vizsgálják. A vizsgálatoknak most különösen a halál okára és a gyermek származására vonatkozóan kell nyomokat adniuk.

A "Fluvius" (latinul folyó) nyomozócsoport szintén kutatási eszközökkel akarja kideríteni, hol halhatott meg a fiú, vagy hol kerülhetett legalább a Dunába. Ebből a célból hétfőn átkutatták a lelőhely feletti vizet. A rendőrbúvárok és más tisztviselők egy hajón már a hétvégén megvizsgálták az áramlatot és a partot.

Frissítés – elérhető a boncolás eredménye

Már elérhető a boncolás eredménye, amelyre a hétvégén a müncheni Igazságügyi Orvostani Intézetben került sor. Ennek megfelelően a rosszul lebomlott holttest óvodás korú gyermek . Taktikai okok miatt a nyomozók jelenleg nem tudnak vagy nem tudnak semmilyen információval szolgálni a halál okáról és a gyermek halálának helyéről – áll a közleményben.

Az első üzenet:

Ennek megfelelően a halott egy négy és hat év közötti fiú . Erről a Bild újság és a Donaukurier számol be hétfőn (május 23-án) reggel. A képriport szerint a rosszul lebomlott holttestet is műanyag zacskóba csomagolták, és állítólag sokáig a vízben volt.

Az ingolstadti bűnügyi rendőrség is nyomoz és nyomoz egy esetleges bűncselekmény miatt . A Duna-part Vohburg és környéke (Pfaffenhofen/Ilm járás) jelenleg kutatás alatt áll. A rendőrség azonban alacsonynak tartja annak esélyét, hogy használható nyomokat találjanak.

A rendőrség hétfőn kíván további információkat közölni. Felfedezése után a kenus evezőjével a partra vitte a halandó maradványokat, majd hívta a rendőrséget.

*További információ jelenleg nem áll rendelkezésre!*

2022-05-26 09:05:55 - Mindenegyben Blog