MindenegybenBlog

Egy bolti eladó kitálal: " A nyugdíjasok annyira tele vannak pénzzel, igaz amit a kormány állít "

Egy kisboltban vagyok eladó, és most már nem bírom tovább, le kell írjam, hogy pontosan igaza van a kormánynak, amikor azt állítják, hogy tele vannak pénzzel a nyugdíjasok. Nap, mint nap tapasztalom ezt, most már tele a pohár! Nekik nem jó a középminőségű étel, állandóan verik a pultot a prémium kajáért.

Nem eszik meg az olcsó nápolyit, nekik a drága vödrös kell. Legalább 5 éve nem kért a főnök a húsosoktól farhátat, mert már nem veszik a nyugdíjasok a farhátat. Leginkább dagadót, mellfilét, és combfilét visznek, a legdrágábbik húsfajtákat. Látom, ahogy előveszik a tárcájukat, hogy duzzadnak benne a vastag húszezres csomók, és csak a fogukhoz verik a garast, amikor panaszkodnak, hogy nincs pénzük. Ezt mind csak fejjátszás, azt állíthatom, hogy minden nyugdíjas gazdag, és meg is érdemlik, hogy elveszik tőlük a nyugdíjuk felét, vagy még többet. Ezek az emberek, tehetős gazdag emberek, és játszák a szegényt..

Most minden nyugdíjas, aki ezt olvassa, írja le, hogy mennyi dugi félre tett pénze van, majd meglátják, hogy sorakoznak a több millió félretett pénzzel rendelkező nyugdíjas kommentelők!

2020-06-30 11:50:37 - Mindenegyben Blog