MindenegybenBlog

Egyre pokolibb a helyzet –Itt a világvége? Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint legalábbis

Még szeles lesz az idő, de melegedés kezdődik

Holnaptól újra melegedés, hétvégére újra 30 fok

Szerdán eleinte naposabb idő várható, majd délután délnyugat felől erőteljesebben megnövekszik a magasszintű felhőzet. Kisebb eső, zápor késő délután, este alakulhat ki helyenként. A délnyugati szelet élénk, erős, északkeleten néhol viharos széllökések kísérhetik. Hajnalban 3-9, napközben 15-21 fokot mérhetünk.

Csütörtökön napközben napos-gomolyfelhős idő várható, csak helyenként fordulhatnak elő záporok. Este északnyugat felől azonban egy gyenge hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet, és északon, északkeleten egyre több helyen alakulhat ki eső, zápor, egy-egy zivatar. Többfelé élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Hajnalban 5-12, délután 17-23 fokot mutathatnak a hőmérők. Pénteken fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Északkeleten, és néhol a Kisalföldön is kialakulhatnak még záporok. A Nyugat-Dunántúl kivételével élénk, erős északnyugati szél fog fújni. A csúcshőmérséklet 19-25 fok között alakulhat.

[LAPOZAS]

Szombaton túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem lesz. A délnyugatira forduló szél sokfelé megélénkül. Délután igazi nyárias hőmérsékletekre, 21-27 fokra van kilátás.

Vasárnaptól újra 30 fok köré mehetünk

Vasárnapra száraz, ragyogón napos, gyengén felhős idő körvonalazódik. A délies szél a Dunántúlon megerősödhet. A nappali felemelegedés tovább erősödik, 23-29 fok közötti maximumok várhatóak.

2024-04-02 21:27:31 - Mindenegyben Blog