Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egyre szebb ez a fiú.. Ennyibe kerülhetett Mészáros Lőrinc plasztikai műtétje
Mindenegyben Blog - 2021. június 13. (vasárnap), 20:03

Egyre szebb ez a fiú.. Ennyibe kerülhetett Mészáros Lőrinc plasztikai műtétje

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 13

Rá sem lehet ismerni Mészáros Lőrincre. A milliárdos vállalkozó lefogyva, kisimult arccal jelent meg az Index interjújában, öltönyét sportos golfpólóra cserélte.

Korábban is hallani lehetett, hogy amióta Mészáros összejött Várkonyi Andreával, szemlátomást megfiatalodott, odafigyel a külsejére, lefogyott, illetve a gardrobját is frissítette. Tegnapi megjelenése nem cáfolt rá a pletykákra. Eddigi ruháit biztosan el kellett ajándékoznia, mert azok több számmal nagyobbak voltak mostani méreteinél. Az Indexnek adott interjújának képeit nézegetve Mészáros legalább 20-25 kilót adhatott le.

Cégén keresztül kerestük, árulja el a szembeötlő fogyás titkát és okát, de eddig nem kaptunk választ, ezért szakértőket kérdeztünk, mit sejtenek az átalakulás mögött.

Erdélyi Aliz, a Dietetikusok Országos Szövetsége főtitkára szerint nem ördögtől való egy év leforgása alatt 20-25 kilótól megszabadulni, és ehhez még csak veszélyes pirulákra sincs szükség.

– Heti fél-egy kilót életmódváltással, egészséges étkezéssel le lehet adni durva diéta nélkül. Utóbbit nem javasoljuk senkinek, mert visszahízás lehet a következménye. Tartós testtömegcsökkenést koplalás nélkül tudunk elérni, szakemberek tudnak segíteni a megoldásban – magyaráztak Erdélyi Alíz.

Az első alkalommal felmérik a páciens táplálkozási szokásait, miből evett túl sokat, rendszertelen volt-e a táplálkozása, szokott-e nassolni, megismerik életmódját, meghatározzák, hogy túlsúlyos vagy elhízott és reális célokat tűzünk ki a fogyásban és útmutatót, adunk a kiegyensúlyozott, változatos testtömeg csökkentő étrendhez. Ha nem 2-3 kilogrammtól szeretne megszabadulni, megmérik testösszetételét, ami nagyon sokat segít az egyénre szabott diéta kialakításában.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Drasztikus fogyás után szükség lehet plasztikai beavatkozásra, ugyanis nagyobb test nagyobb bőrfelület fed, a fölösleges kilók leadásával pedig lógó bőrtöbblet is visszamaradhat. De nem mindig: életkortól, egyéni adottságoktól és a fogyás tempójától függően ennyi bőr akár magától vissza is húzódhat - mondta el egy neve elhallgatását kérő plasztikai sebész.

Mészáros Lőrinc korábbi és mostani képeit összehasonlítva a szépészeti doktor nem tartja kizártnak, hogy szemhéjplasztikát végeztek a megkarcsúsodott vállalkozón.

– Ilyenkor nem csak a bőrfelesleget távolítjuk el, hanem lézerrel a bőr alatti megnyúlt izmokat is helyretesszük lézer segítségével, továbbá kezeljük a szemkörnyéki zsírsérveket.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés