MindenegybenBlog

EKKOR JÖN A KÖV. CSALÁDI PÓTLÉK ÉS A PLUSZ PÉNZ IS! Nagyon sokan nem fogják megkapni még november 5-én sem!!!! Erről a változásról még TE sem tudsz!!! >>>

EKKOR JÖN A KÖV. CSALÁDI PÓTLÉK ÉS A PLUSZ PÉNZ IS! Nagyon sokan nem fogják megkapni még november 5-én sem!!!! Erről a változásról még TE sem tudsz!!! >>>

Durva! Sokan nem fogják rendben megkapni a NOVEMBERI CSALÁDI PÓTLÉKOT! Nagy változást szavaztak meg, amiről még alig páran tudnak!

Itt a bejelentés: Minden magyar bankszámláját zárolják, aki nem végzi el ezt a kötelező feladatot 2019. október 31-ig! >>Ha zárolják a bankszámlát úgy a NYUGDÍJAT, a családi pótlékot, sőt a fizetésedet sem fogod tudni felvenni!Sőt, ugyanúgy rintit a bankszámlára érkező nyugdíjakat és a NYUGDJPRÉMIUMOT ÉS A NYUGDÍJKORREKCIÓT IS!!!

FRISS!

A kormány által kezdeményezetthez képest is további két hónappal, vagyis október 31-ig kitolódhat a banki adategyeztetés határideje.

Az Országgyűlés törvényalkotási bizottság hétfő délután egyhangúlag fogadott el egy erről szóló kormánypárti módosító javaslatot a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabály módosításához.

A Ház a pénzügyminiszter előterjesztését házszabálytól eltérve tárgyalja, így arról már kedden határozatot hozhatnak.

Varga Mihály pénzügyminiszter a pénteken beterjesztett javaslatában még augusztus 31-ét jelölte meg végső határidőnek a banki adategyeztetésre. A bizottsági módosító javaslat indoklása kitér arra, hogy a kezdeményező Magyar Bankszövetség szeptember 30-át javasolta záró dátumnak.

[LAPOZAS]

Íme a korábbi hír a témában:

Idén június 26-ig minden pénzügyi intézménynek el kell végeznie azon ügyfelei teljeskörű ügyfél-átvilágítását, akikkel 2017 júniusa előtt létesített ügyfélkapcsolatot, és akik esetében nem rendelkezik a jogszabály által előírt adatokkal, dokumentumokkal. Ezek hiányában az ügyfelek 2019. június 26. után – a hiány pótlásáig – nem tudnak újabb ügyleteket indítani.

A 2017 júniusában hatályba lépett pénzmosás és terrorizmus-finanszírozás elleni törvény (Pmt.) előírása szerint a magyarországi hitelintézeteknek legkésőbb idén június 26-ig teljeskörű ügyfél-átvilágítással kell rendelkezniük valamennyi ügyfelükről. Ennek hiányában 2019. június 27-től az adott bankok, takarékszövetkezetek vagy egyéb kötelezett pénzügyi intézmények nem teljesíthetik az érintett fogyasztók vagy vállalati ügyfelek megbízásait.

A Pmt. megváltozott szabályai értelmében a pénzügyi intézményeknek rendelkezniük kell a lakossági ügyfelek törvényben előírt személyes adataival, valamint a személyazonosságot és a lakcímet igazoló okmányaik másolatával.-írja https://hitel.news7.hu/ekkor-jon-a-kov-csaladi-potlek-es-a-plusz-penz-is/

2019-10-21 15:22:14 - Mindenegyben Blog