MindenegybenBlog

Elmondom az igazat!Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

Az "Éjjel-nappal Budapest" című sorozatból ismertté vált Koholák Alexa öt évvel ezelőtt mondta ki a "boldogító igent" 26 évvel idősebb párjának, a spirituális vezető Farkas Balázsnak. Érdekesség, hogy a hagyományoktól eltérően Alexa kérte meg a férfi kezét.

Az öt gyermek édesapjával kötött házasságuk alatt Alexa élete gyökeresen megváltozott; a korábbi tévés személyiség megnyugodott érett partnerének oldalán, átvéve a vezetést és együtt menedzselve Balázs által létrehozott spirituális központot.

Mindezek fényében mindenkit váratlanul ért a hír, hogy Alexa hirtelen eltávolította Instagram-oldaláról minden fotóját és bejegyzését, így a férjével közös képek is eltűntek. Csak négy poszt maradt: két szelfi, egy beszédes idézet és egy fotó Alexa kutyájáról. Koholák Alexa megerősítette a szakítás tényét, amikor a Bors telefonon felkereste. Bejelentette, hogy körülbelül négy hónapja már nem alkotnak egy párt a spirituális tanítóval, de a központot továbbra is közösen vezetik, és a barátságuk is megmaradt.

– Ez a házasság életem legjobb öt éve volt, ez vitathatatlan. Ugyanakkor mindketten azt éreztük, hogy a kapcsolatunk már nem olyan, amilyennek egy házasságnak lennie kell. Mindkettőnkben egyszerre született meg ez a gondolat és érzés, úgyhogy le is ültünk megbeszélni a dolgokat, aminek az lett az eredménye, hogy külön utakon folytatjuk. Egyelőre nem válunk el, de ha a jövőben a másiknak lesz valakije, azt természetesen tiszteletben tartjuk – kezdte a Borsnak Alexa, aki pontosan tisztában van azzal, hogy sok az ajtócsapkodós, tányértörős szakítás, ők azonban éretten és intelligensen kezelték a helyzetet.

[LAPOZAS]

– Mindkettőnknek magas az érzelmi intelligenciája, ráadásul ezzel is foglalkozunk, így furcsa is lenne, ha egymás torkának esnénk. Arról nem is beszélve, hogy a barátságunk megmaradt, már ma is többször beszéltünk telefonon. A házasságunk alatt sem veszekedtünk soha, a munkában pedig olyan jól működünk együtt, hogy eszünk ágában sem volt megszüntetni a munkakapcsolatot. Körülbelül négy hónapja mondtuk ki, hogy vége, de azóta sem hangzott el köztünk egyetlen hangos szó sem – mesélte az újdonsült szingli Alexa, akinek hitvallása, hogy nem kell beleragadni egy olyan kapcsolatba, ami már nem működik, viszont a barátság mindennél fontosabb. 

Lelkileg pedig, köszöni szépen, remekül van.VIA

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alexandra Farkas (@alexa__hu) által megosztott bejegyzés

2024-03-28 07:21:54 - Mindenegyben Blog