MindenegybenBlog

Elmondta az igazat Müller Cecília!Beadattatta a koronavírus elleni oltást! Így érzi magát az oltás után , ilyen mellékhatásokat tapasztalt!

Müller Cecília megkapta a koronavírus elleni oltást – fotók

Müller Cecília országos tisztifőorvos megkapta a koronavírus elleni oltást.

Az MTI fotókat adott ki arról, amikor Müller Cecíliát beoltották a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájával. Az oltást Bedros J. Róbert, az országos korházfőparancsnok helyettese adta be neki Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban.Hogy érzi magát az oltás után , milyen mellékhatásokat tapasztalt?Pár nap múlva kiderül . 

Az országos tiszti főorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján mondta el, hogy szerdáig összesen 86 929 főt oltottak már be koronavírus ellen. Müller egészségügyi dolgozó, így az oltási terv szerint kapta meg a védőoltást. Emellett kérte az egészségügyi dolgozóktól, hogy jelentkezzenek és oltassák be magukat, mert - mint mondta - szeretnének "továbblépni az oltási sorban". Ezenkívül bejelentette, hogy kedden három magyarországi beteg mintájában azonosították azt az angliai vírusvariánst, amelyet már a környező országokban is azonosítottak, így nyilvánvaló volt, hogy az Magyarországot sem kerüli el.

Galéria

1 / 4 Megvizsgálták,mielőtt megkapta az oltást / Fotó: MTI/Balogh Zoltán
[LAPOZAS]
2 / 4 Bedros J. Róbert, az országos korházfőparancsnok helyettese adta be a Pfizer-vakcinát a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban / Fotó: MTI/Balogh Zoltán
3 / 4 Egy kis helyi fertőtlenítés/ Fotó: MTI/Balogh Zoltán
4 / 4 És kész is van / Fotó: MTI/Balogh Zoltán

2021-01-13 21:05:40 - Mindenegyben Blog