MindenegybenBlog

Elütötte a babakocsit toló édesapát és a babát a járdára felhajtó autós.Baba nem élte túl a gázolást!Nyugodjon békében !

Borzalmas tragédia rázott meg egy Angliában élő, kínai származású családot. Az édesapa, Qi Wang egyetlen másodperc alatt veszítette el kislányát, Zhaoxi Wangot miután egy járdára felhajtó autós mindkettejüket elgázolta - holott egy pillanattal azelőtt még békésen tolta a picit a babakocsiban. Olyan gyorsan történt meg a baj, hogy esélyük sem volt elkerülni; míg az édesapa egy karcsont-töréssel megúszta a balesetet, a kis Zhaoxi a helyszínen életét vesztette.

Egyetlen gyermekünk, Xi Xi kislányom elvesztése volt a legrosszabb dolog, ami velem és a családommal történt. Teljesen lesújtott minket. Annyira vidám lélek volt. Amikor Xi-Xi megszületett, az volt életünk legboldogabb időszaka. Áldottak voltunk, hogy ilyen gyönyörű gyermekünk volt, akit elvett tőlünk valaki, aki úgy döntött, hogy vezet, amikor nem kellett volna

- idézi a Ripost a gyászoló édesapát.

First picture of girl, one, killed in ‘drug drive smash’ leaving family devastated https://t.co/jz9M727rfE

— usa jaun news (@UsaJaun) September 30, 2022

A rendőrség nyomozást indított az ügyben; kiderült, hogy a halálos balesetet okozó sofőr, egy brit férfi kokaint fogyasztott, mielőtt volán mögé ült. A kábítószer hatása miatt vezetés közben kapott epilepsziás rohamot, így hajtott fel a járdára, és gázolta el az édesapát és kislányát.

A londoni bíróság négy év és két hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, továbbá hét évre és egy hónapra eltiltották a járművezetéstől.

via Mirror

..

2022-10-02 10:00:38 - Mindenegyben Blog