MindenegybenBlog

Emlékeztek a Megafonos influencerre?Eltörték az influencer ujját, aki Karsai Dániel halálát kívánta

Egy Megafonos influencer, Szakács István, súlyos támadás áldozata lett, miután korábban nagy felháborodást keltett azzal, hogy a halálos beteg Karsai Dániel alkotmányjogásznak az öngyilkosságot javasolta. A támadók eltörték az ujját, miközben megverték. Az eset széles körben felháborodást váltott ki, és bár sokan egyetértettek abban, hogy a megjegyzései elfogadhatatlanok voltak, az önbíráskodás bűncselekmény, és az ilyen cselekedetek helyett a hatóságoknak kell eljárniuk.

Szakács István az eset után bocsánatot kért, és bejelentette, hogy visszavonul a közélettől, miután korábbi nyilatkozatait megbánta, és elismerte, hogy azok nem voltak helyénvalók. A közösségi médiában is kifejezte sajnálatát, és bejelentette, hogy egy ideig nem kíván nyilvánosan szerepelni.

Ez az eset rámutat arra, hogy mennyire fontos a közösségi médiában való felelősségteljes kommunikáció, és hogy az erőszak soha nem lehet válasz a szavakra. Az önbíráskodás helyett a törvények betartására és a megfelelő hatóságok bevonására van szükség​ (nlc - Neked. Veled. Érted.)​​ (Házipatika)​.

2024-07-10 13:03:58 - Mindenegyben Blog