MindenegybenBlog

Emlékszel VV Leóra? A Való Világ szemtelenül jóképű pasija már 42 éves és úgy megváltozott, hogy felismerhetetlen! Melyik Leo teszik jobban?

Emlékeznek még VV Leóra? A Való Világ harmadik szériájának második helyezettje lett Nagy Zsolt. A jóképű férfi már 44 éves és nagyon érdekes és izgalmas szakmát űz.

A Való Világ harmadik szériája 2003 decemberének végén indult az RTL Klubon, Nagy Zsolt VV Leo néven költözött be a villába 2004-ben. Akkoriban ő volt az egyik legnépszerűbb játékos, VV Ágica volt a villabéli partnere.

A mai napig vezet néha műsort egy zenei csatornán, de napjai azzal telnek, hogy természetfilmeket forgat és a helyszíneket ő maga keresi fel. Nagyon élvezi a kutatómunkát, gyakran barlangokban tölti a napjait, régészeti munkát folytat, sírfeltárásokon ás. Rengeteg kincset is talált már, ami persze nem lehetett saját tulajdona, hanem a magyar államot illeti meg. Hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él, de még nem született gyermeke.  

Nagy Zsolt Leo régen és napjainkban.Fotó: Facebook/Nagy Zsolt Leo

Nagy lehetőség előtt áll a ValóVilág egykori sztárjaVV Leo a valósághow harmadik szériájában tûnt fel először a képernyőn, ám azután sem tétlenkedett, hogy kikerült a villából. Egy ideig a Cool Tv-n vezetett mûsort, később pedig a szerkesztésbe is beletanult. Karrierje most újabb fordulóponthoz érkezett.-írta meg a ripost.

2019-10-24 21:35:08 - Mindenegyben Blog