MindenegybenBlog

Erős lépéssel reagált Tóth Gabi a mocskolódásokra: kevesen gondolták volna, hogy ezt meg meri tenni

Tóth Gabi az elmúlt időszakban jelentős mennyiségű negatív és bántó hozzászólást kapott, ezért elgondolkodtató dologra szántas el magát.

A közösségi média felületein informálta a követőit arról, hogy milyen döntést kellett meghoznia: “Az elmúlt napokban szomorúan tapasztaltam, hogy szétszakított minket a közösségi média.

Szeretném, ha most egy pillanatra megállnánk, és visszatérnénk a valóságba, ahol igazi érzések, reakciók vannak, ahol figyelünk egymásra, és támogatjuk, erősítjük a másikat!

A közösségi médiának a közösség összetartásáról, párbeszédről és együtt gondolkodásról kellene szólnia, véleményem szerint, én azonban most ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom, ami már nem építi, színesíti, hanem rombolja az életünket.

Úgy gondolom, hogy nem szabad még több teret adni a haragnak, a gyűlölködésnek, van most éppen elég ebből a világban.

Járvány, háború, gazdasági nehézségek. Nem kellene ezt még fokozni, és tovább mérgezni a mindennapjainkat! Gondoljunk a gyerekeinkre is, hiszen nekik mi mutatunk példát.

Mindannyiunknak felelőssége van ebben!

Számomra az igazi értékek, nem a virtuális térben, hanem a hétköznapi valóságban vannak, ezért továbbra is találkozni fogunk személyesen a koncertjeimen, megölelhetjük és támogathatjuk egymást, ahogy eddig is tettük.

Én ezt választom most a közösségi média helyett, ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat.

[LAPOZAS]

A Sztárban Sztár leszek! új évadának indulásáról persze, tájékoztatlak majd benneteket, illetve a Blogomat is folytatni fogom.

De, nem szeretnék teret adni a gyűlölködésnek, úgy érzem, ezzel tudok most a legtöbbet segíteni. Remélem megértitek

Sok igazság van benne, amit leírt! Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben a Facebook poszt alá!

2022-08-24 14:46:16 - Mindenegyben Blog