MindenegybenBlog

Erre nem számítottunk!Olyan változást hoz a SZEPTEMBER időjárása, amitől a meteorológusok is elképedtek! Erre számíts SZEPTEMBERBEN! (1. oldal)

Erre nem számítottunk!Olyan változást hoz a SZEPTEMBER időjárása, amitől a meteorológusok is elképedtek! Erre számíts a jövő SZEPTEMBERBEN!

Németh Lajos közölte a legrosszabbat, nincs tovább

Hétfőn megérkezett a hidegfront, ami megszünteti az eddig tartó kánikulát. A Balaton térségében a szél viharossá változtatta az időjárást. Augusztus végén hazánkban az átlagos hőmérséklet 24-25 fok, erre számíthatunk. A hónapra el is felejthetjük a 30 fokos meleget, köszönthetjük az őszt.

Ezen a héten napsütést, esőt is várhatunk, ezzel búcsúztatjuk a kánikula időszakát. Jövő héten emelkednek majd ehhez képest a számok, a vénasszonyok nyara megérkezik. Németh Lajos meteorológus elárulta, mit tartogat augusztus utolsó hete.

A héten:

Szerdán északon, északnyugaton naposabb, máshol felhősebb időre van kilátás, viszont számottevő csapadék nem valószínű. Az élénk, néhol erős északias szélben 20-26 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban.

[LAPOZAS]

Csütörtökön délen naposabb, északon felhősebb időre van kilátás, nyugaton, északnyugaton délután eső, zápor kialakulhat. Élénk nyugatias szélre, 22-27 fokos maximumokra számíthatunk. Pénteken több fokkal hűvösebb időre van kilátás, és többfelé eső, zápor, néhol zivatar is előfordulhat.

Ami jön:

A hétvége időjárása erőteljes lehűlést, záporokat, zivatarokat hoz. Azután szeptember elejéig szépen újra melegszik az idő. Egészen szeptember 20-ig kellemes idővel, 21 fok fölötti nappali maximummal számolhatunk, sőt elég sokszor lesz, amikor 26 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála a legmelegebb órákban.

2021-08-25 10:57:19 - Mindenegyben Blog