MindenegybenBlog

Erre nem számítottunk! Szeptember végefelé varázslatos időnk lesz . Mutatjuk az előrejelzést !

Erre nem számítottunk! Szeptember végefelé varázslatos időnk lesz . Mutatjuk az előrejelzést !

Az előrejelzés az idokep.hu hpsszútávú, 30 napos előrejelzéséből származnak! Mutatjuk miylen időre számíthatunka napokban és mikor lesz a legmelegebb októberben! Annyi már elöljáróban is elárulhatunk, hogy varázslatos őszi idő készül.3 nap lesz, amikor mindeképpen tervezzen szabadtéri programot, mert ezt az időt októberben már vétek a lakásban tölteni.

Szeptember 24,25,26, 27,28,29  olyan idővel kescegtet, ami októberben nagy jándék, ugyanis 21 fokig fognak felkúsznia hőmérők higanyszálai! Külön öröm és ajándék az, hogy szombatról és vasránapról is szó van van,végre egy olyan hétvége, amikor mesés időnek örülhetünk.És sosem lehet tudni, talán hosszú ideig nem lesz ilyen időnk újra.Az égbolt egyébként közepesen felhős lesz az előrejelzések szerint.

Ez pedig a friss előrejelzés a következő napokra :

Szeles, hűvös idő elszórt záporokkal

Kedden változóan felhős-napos időre van kilátás, és ezen a napon is kialakulhatnak többfelé záporok, főként a Dunától keletre zivatarok. Többfelé élénk, erős marad az északnyugati szél. Hajnalban 3-10 fok várható, de az északi völgyekben ettől is hidegebb lehet. Délutánra 13 és 19 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.

[LAPOZAS]

Szerdán a Dunántúlon már csak helyenként, a Dunától keletre elszórtan alakulhatnak ki záporok, néhol zivatarok a napos időszakok mellett. Többfelé élénk, a Dunántúlon még gyakran erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Kora reggel 1-9, napközben 14-20 fokot mérhetünk. Hajnalban északkeleten foltokban pára, köd képződhet.Csütörtökre szintén napos-gomolyos idő körvonalazódik, elszórtan zápor, esetleg zivatar főként az ország keleti felén fordulhat elő. Az északias szél még többfelé élénk lehet. A reggel hideg lesz, napközben 14-19 fokra van kilátás.

Pénteken sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, számottevő csapadék nem várható. A szél veszít erejéből. Délután 14-19 fokot mutathatnak a hőmérők, de hajnalban helyenként gyenge fagy előfordulhat. Szombaton fátyolfelhős-napos idő várható élénk délies széllel. Melegedés kezdődik, délután már 16-21 fok valószínű.

2022-09-19 19:36:19 - Mindenegyben Blog