MindenegybenBlog

Erre senki nem számított : Kijárási tilalom..nagyon erős dolgot mondott Gulyás Gergely!

Ha teljes kijárási tilalom lenne, az ország megállna, senki nem tudna dolgozni, jövedelemhez jutni. Teljes kijárási tilalom még Olaszországban sincsen, az az államcsődhöz vezető egyenes út – jelentette ki Gulyás Gergely. A miniszter szerint ugyanakkor mérlegelik, kell-e szigorítani a mostani korlátozásokon.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a bevezetett kijárási korlátozásról azt mondta: az két hétig, tehát húsvét szombatig fog tartani, a kormány akkor mérlegeli, hogy szükséges-e azt meghosszabbítani, további döntéseket hozni. Arra a kérdésre, hogy megeshet-e, hogy a kijárási korlátozásból kijárási tilalom lesz, a miniszter azt mondta: elvileg természetesen semmit nem lehet kizárni, de teljes tilalom sehol nincsen.

Ha teljes kijárási tilalom lenne, az ország megállna, senki nem tudna dolgozni, jövedelemhez jutni. Teljes kijárási tilalom még Olaszországban sincsen, az az államcsődhöz vezető egyenes út– jelentette ki Gulyás Gergely a Hír TV-ben. A korlátozások viszonylag szigorú szabályozások, ha továbbiakra lesz szükség a kormány arra is készen áll, hiszen céljuk az emberi életek megmentése és a járvány terjedésének megfékezése.

2020-03-30 21:05:29 - Mindenegyben Blog