MindenegybenBlog

És beteljesült a KARMA! Megverte a 72 éves nagymamát az autótolvaj, félórán belül meghalt karambolban

Egy texasi autórabló meghalt, miután brutálisan megvert egy nagymamát, és ellopta az autóját, majd rövid időn belül halálosan összetörte a járművet.

A 72 éves Shirlene Hernandez április 12-én munkába tartott, és megállt San Antonio-ban egy Shell benzinkútnál, hogy diétás kólát vásároljon – írja a Local 12 News.

Amint befelé sétált, egy férfi megragadta, és egy dulakodás közben többször arcon ütötte, hogy elvegye a kulcsait.

Három férfi megpróbálta megállítani a támadót, de sikerült kiszabadulnia a kezükből, és Hernandez autójával elmenekült.

A gyanúsított azonban nem jutott messzire. A nyomozók azt mondták a helyi médiának, hogy az autót nem sokkal később találták meg egy közeli államközi úton. Az autórabló meghalt a járműben.

Hernandez, bár kissé durva, azt mondja, nem táplál rossz érzéseket támadója iránt, és szomorúan vette tudomásul, hogy meghalt a balesetben.

„Sok ember azt mondaná, hogy ami körbe-körbe megy, az a karma. Nem erre gondoltam ; az egyetlen dolog, amit nagyon szomorú voltam (volt), mert meghalt” – mondta Hernandez a WCAX3-nak.

72-year-old grandmother Shirlene Hernandez was beat up and carjacked earlier this week; the carjacker totaled her car and she's looking for a new one to get to and from work; if you'd like to help you can donate here: https://t.co/aKOkehLKIL @KABBFOX29 @News4SA

— Robyn Oguinye (@RobynOguinye) April 16, 2022

„Most megadatott, bántott engem, de az Úr jónak látta, hogy kiszabadítsa nyomorúságából.”

Hernandez unokája, Helen Garcia elindított egy GoFundMe -t, hogy segítsen pénzt gyűjteni a nagymamája autójának cseréjéhez, hogy minden nap munkába állhasson.

2022-04-23 19:59:10 - Mindenegyben Blog