MindenegybenBlog

Ez a 3 csillagjegy a legjobb az ágyban

Azt semmiképp nem jelentenénk ki, hogy a többi csillagjeggyel nem lehet jó a szex, de tény és való, hogy vannak kiemelkedő teljesítmények.

Vízöntő

​Amiért a vízöntő ide kerülhetett annak az az oka, hogy a csillagjegy szülöttjének megvan az a képessége, hogy szex közben megfűszerezze a dolgokat. Bár a vízöntő nem a legérzelmesebb állatövi jegy, de az kétségtelen, hogy ha valaki egy üdítő szexuális élményre vágyik, akkor arra eme csillagjegy szülöttje maga a tökély. Szexuális kezdeményező és szexuális újító is egyben, akit nem könnyű elfelejteni. És, hogy még mi a legjobb az egészben ? Hát az, hogy a vízöntő tudja, hogy mire van szükséged az ágyban, de soha nem rámenős.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió

Akár úgy is nevezhetjük, hogy szex guru: szexuális vágya nem ismer határokat, így nem csoda, hogy benne van a top háromban. Csupa szenvedély vele az ágyban, már csak azért is, mert neki az a legfontosabb, hogy neked jó legyen, és biztos akar lenni benne, hogy élvezed. Minden tudományát meg akarja mutatni annak érdekében, hogy lángra lobbantson és elkövet mindent, hogy a szex soha ne legyen unalmas vele. Amit jó, ha észben tart az ember az az, hogy egy skorpióval sokkal jobb szexelni, mint randizni.

[LAPOZAS]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Kos

Az állatövi jegyek legtüzesebbike egyszerűen elragadó és mámorító. Egyfajta titokzatosság lengi körül, amely abszolút felejthetetlenné teszi a vele való szexet. Képes arra, hogy felfedezd magadban azt az énedet, amelyről azt sem tudtad, hogy létezik. A kosról az a hír járja, hogy egy igazi egyéjszakás kalandor, mert a vele töltött eszméletlenül fantasztikus éjszaka után nem mindig egyértelmű, hogy látjuk-e még valaha az életben. A kos ugyanis túl szabad ahhoz, hogy lekösse magát. De mégis imádjuk, mert egy igazi kalandos utazás vele a szex, amely során jobbnál-jobb helyekre jutunk el, és amely életünk egyik felejthetetlen élménye lesz.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2021-10-24 18:47:51 - Mindenegyben Blog