MindenegybenBlog

Ez az édesanya minden napra új frizurát készít a lányának, de sohasem ugyanazt, mint előtte!

Ezen történet hősnője egy Shelley Gifford nevű ausztrál nő, aki úgy döntött, hogy lánya nem fog úgy kinézni, mint a többi osztálytársa. Ezért csodálatos fejkölteményeket gondolt ki leánygyermeke számára, amiket érdemes megtekinteni!

Elnézegetve az anya remekműveit, biztonsággal kijelenthető, hogy Shelley Gifford fantáziája nem ismer határokat. Az ausztrál nő szavaiból az derül ki, hogy egész életében rajongott a különféle hajfonatokért. Először csak egyszerűbb copfokat, fonatokat készített lánya számára, de 2014 táján Mrs. Gifford-nál úgyszólván „elgurult a gyógyszer”. A közösségi oldalakon a hajfonással, frizurával foglalkozó bejegyzéseket böngészve úgy döntött, hogy ő is jártasságot szerez a nehezebb változatokban.

Körülbelül ez idő tájt ő maga is elkezdte publikálni a saját maga által készített frizurákat a közösségi oldalakon. Shelley szerint leginkább a reggeli órákat szereti, mert ebben az időben tudja kedvenc elfoglaltságát végezni, azaz, ekkor lehet gyermekeivel legtöbbet együtt.

Ez az édesanya minden napra új frizurát csinál a lányának, de sohasem ismétli a korábbi munkáit!

[LAPOZAS]

[LAPOZAS]

2020-05-28 21:28:05 - Mindenegyben Blog