MindenegybenBlog

EZ DURVA! Nem hiszed el, kivel lépett fel Majka!!!!

„Tegnap 2017 után másodszor léphettem színpadra Zoránnal az arénában. Óriási megtiszteltetés. Nem beszélve a díszes társaságról” – írta a közösségi oldalon megosztott közös képhez Majka, aki november 30-án és december 1-jén a 100 tagú cigányzenekarral ad majd közös koncertet a BOK csarnokban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tegnap 2017 után már másodjára léphettem fel Zorànnal az arénában ! Óriási megtiszteltetés :) nem beszélve a díszes társaságról :) csak Zorannàl nincs kép😂😂😂 #picibacsi #palyabea #tomposkatya #kollanyizsuzsi #javorifegya #brodyjanos #kernandris #ZORÁN

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2019, időpont: 12:29 (PDT időzóna szerint)

[LAPOZAS]

Majoros Péter, művésznevén Majka (Ózd, 1979. augusztus 5. –) magyar műsorvezető, rapper, dalszövegíró.

Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.

A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. [forrás?] Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.

2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videóklip kategóriában.

2007-ben jelent meg harmadik albuma Húz a szívem haza címmel legújabb albuma. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méreg című dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson, Pápai Joci és Game.

2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. A dalhoz készült videóklip Majka első greenbox technikával készült klipje.-írja a wikipedia.org

2019-10-20 22:15:06 - Mindenegyben Blog