MindenegybenBlog

Ezt hogy képzelték? Nagyon durva, amit Jakab Péterről mondanak. Te gondoltad volna, hogy ez lesz a balesetéből?

Autóbalesetet szenvedett Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Jakab a közösségi oldalán osztotta meg a történteket: mint írta éppen a Parlament felé tartott. Posztjából kiderül, nem ő vezette a járművet:

„Ritkán adom ki a kormányt a kezeim közül, most, útban a Parlament felé, mégis megtettem. Hál’ Istennek senkinek nem esett baja” – kezdte bejegyzését a politikus, majd így folytatta:

„Köszönöm a mentősöknek, akik hívás nélkül is megálltak megkérdezni, rendben vagyunk-e. Hogy a kormánymédia mit keresett ott, nem tudom. Ők mindenesetre nem kérdezték meg, rendben vagyunk-e, csak forgattak. Igazi katasztrófaturisták.”

Nagy port kavart Jakab Péter koccanása .A hír hallatán valóságos kommentháború tört ki az emberek között.

A központba Jakab Péter  esetleges merénylete került. Az  alatt sorakoznak az olyan hozzászólások...

"Ha Jakab beszédét kellene hallgatnom miközben vezetek én is nekihajtanék az első szembejövő szilárd tárgynak. Azért annak örülök hogy megúszta sérülés nélkül, senkinek sem kívánok balesetet, de már várom a parlament bohócának elméletét arról, hogy Orbán által szervezett merénylet volt, de a sors keze megmentette." írta az egyik hozzászóló, akinek kommentje az egyik legtöbb lájkot kapta, megmutatva, hogy népes tábor ért egyet a kijelentéssel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jakab Péter (@jakabpeter_official) által megosztott bejegyzés

2021-02-22 21:26:05 - Mindenegyben Blog