MindenegybenBlog

Ezt nem gondoltuk volna! EZT tette és ÍGY reagált Tóth Vera, miután megtudta, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna hivatalosan is együtt vannak:

Hónapok óta az egész országot foglalkoztatta a kérdés, hogy vajon mi lesz a Dancing with the Stars műsorának egyik legnépszerűbb párja, Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának kimenetele. A végkifejlet azok számára lett meglepetés, akik már a műsor alatt sejtették, hogy a két sztár egymásra talál. A közvélemény lelkesedéssel és nagy örömmel reagált, amikor a múlt héten hivatalosan is megerősítést nyert a párkapcsolatuk.

Különösen érdekes fordulat, hogy Tóth Vera, Krausz Gábor korábbi feleségének testvére, kiváló viszonyt ápol Krausz Gáborral. Vera és Gábor közötti barátság rendíthetetlennek tűnik.

Ezt Tóth Vera legutóbbi cselekedete is alátámasztja. Amint megtudta, hogy Gábor és Anna hivatalosan is együtt vannak, azonnal felhívta őket. Vera szívélyes és meleg szavakkal gratulált Krausz Gábornak és új párjának, sok boldogságot kívánva nekik. Ez a gesztus is mutatja, mennyire támogató Vera a volt sógorával szemben, annak ellenére, hogy új fejezet kezdődött Gábor életében. Ez a ritka és nemes gesztus meglepő és tiszteletreméltó - valami, amit nem feltétlenül vártunk volna Tóth Verától.

2024-01-22 16:38:04 - Mindenegyben Blog