MindenegybenBlog

Ezzel a gyógyító elixírrel egy éjszaka alatt vége a megfázásnak és az influenzának!

Az egyre hűvösebbre forduló időjárás kedvez a kórokozóknak, és ha nem elég erős az immunrendszered, sajnos könnyebben megbetegszel.

A betegség több nap kieséssel, kellemetlenségekkel és akár még fájdalmakkal is járhat, ráadásul extra kiadásokat okoz, a beszedett orvosság pedig még jobban megviseli a szervezetet. Éppen ezért a legjobb a megelőzés. Vagy ha már megvan a baj, a természetes megoldás!

Adunk azonban egy kellemesebb alternatívát. Készítsd el ezt a gyógyító elixírt, és jó esetben akár egyetlen éjszaka alatt megszabadulhatsz a megfázástól.

Az alábbiakra lesz szükséged hozzá:

1/2 citrom facsart leve;

Egy kiskanál fahéj;Kettő kiskanál reszelt gyömbér;

méz a citromlével egyenlő arányban.

Az elixírt tehát csupa-csupa erős antioxidáns tartalmú szuperélelmiszert tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert és gyorsan felveszik a harcot a megfázással.

Fogyasztása:

Az összetevőket jól elkeverjük, majd további ízesítés nélkül elfogyasztjuk.

Azok számára is van remény, akik nem kedvelik az ízét: forró ital formájában is elkészítheted! Egy deci forró vízzel keverd el, várd meg, míg iható hőmérsékletre hűl, majd egy forró fürdő után fogyaszd.

[LAPOZAS]

A megfázás hamar, akár már egy éjszaka után visszahúzódik, közérzeted javul!

Ne fogyaszd, ha bármely összetevőjére allergiás vagy érzékeny vagy, illetve akkor, ha esetedben a gyömbér fogyasztása bármely okból ellenjavallt!

Hirdetés

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

2022-09-22 09:27:48 - Mindenegyben Blog