x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Felesége kezét fogva tért örök álomra Kóbor János..részletek derültek ki
Mindenegyben Blog - 2021. december 09. (csütörtök), 09:35

Felesége kezét fogva tért örök álomra Kóbor János..részletek derültek ki (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 09

Kóbor János az Omega frontembere november 9-én került kórházba. Annak ellenére, hogy a család hírzárlatot rendelt el, sejteni lehetett, hogy itt nagy a baj. Az orvosok minden próbálkozása ellenére a legenda szervezete végül alulmaradt a koronavírussal szemben.

Hirdetés
[ ]

Kóbor János végig mélyaltatásban volt a kórházban, nem is ébredt fel, de felesége még az utolsó percekben is fogta a kezét. Szerettei már nem tudtak vele beszélni.

"A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét" – mondta el a Blikknek a menedzser.

– A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant – folytatta a lapnak Trunkos, aki azt is elmondta, hogyan emlékeznek meg Kóborról. – Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpont­járól és helyszínéről ­tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés