MindenegybenBlog

Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat.Ferenc pápa megdöbbentő kijelentése: "A Jézussal való kapcsolat veszélyes és ártalmas"

Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat. Sokak szerint az illuminátusok embere, és a legfőbb titkos feladata a keresztény "nyáj" elterelése Jézus felől...

Lehet, hogy Ferenc pápa nem az, akinek hisszük? Mi van, ha maga az Antikrisztus?

Egyre többen gondolják úgy, hogy lehet ebben az egészben valami. Hosszú idők óta mindig is Európai kötődésű pápája volt az egyháznak, a Vatikánnak. Aztán Benedek pápa lemondása után, nem sokkal a migráns válság közepette érdekes módon megválasztanak egy nem európai kötődésű pápát.

Egy pápát, aki azt mondja, hogy a bevándorlók a testvéreink és nővéreink, és szolidaritást kell vállalnia Európának.

Nem csoda, hogy sokak szerint a pápa nem más, mint az illuminátusok embere. Az illuminátusok pedig azt szeretnék, ha Európa végleg meggyengülne, és szép lassan maga alá gyűrné az iszlám ideológia. Mivel az egyháznak komoly befolyása és hatama van, talán az sem véletlen, hogy szócsövévé válik az európai uniós vezetőknek.

A végső előkészítés megkezdődött. A nyáj elterelése Krisztus felől elindult. A pápa egyre meglepőbb kijelentéseket tesz, miközben a Vatikán szellemileg megsemmisül a különféle megalapozott pedofilvádak, sikkasztási ügyek között.

Ferenc pápa nemrégiben újabb kijelentéssel sokkolta a közönségét. kamerák előtt, legalább 33.000 keresztény hívő előtt mondta el, hogy a Jézussal való közeli, "személyes" kapcsolatot kerülni kell, mert az nem csak veszélyes, de ártalmas is.

Persze sokan úgy vannak vele, hogy ez csak egy a szövegkörnyezetből kiragadott mondat, és valójában a pápa ezzel egészen mást akart mondani.

Tény, hogy elég félreérthető, azonban az már kevésbé, hogy a Vatikán egyik szóvivője is mondott korábban érdekes dolgokat.

Többek között azt, hogy jó lenne, ha a világ létrehozna egy egységes jogi tanácsot, egy olyan intézményt, mely a világon mindenhol felsőbbrendű jogkörrel rendelkezne. Ez pedig sokak szerint az Új világrend előkészítését vetíti előre.

[LAPOZAS]

Ferenc pápa is megkezdte a nyájának elhajtását Jézus felől.

A próféciák, a Bibliában leírtak egyértelműen elmesélik, hogy a jövőben az Antikrisztus egy próféta képében fog megjelenni, akinek minden szavát szinte isszák az emberek.

Talán maga Ferenc pápára tettek utalást több ezer évvel ezelőtt?

Egy sötét agenda veheti ezzel kezdetét, melynek törekvései végül egy Új, kontrollált világrendben fognak kicsúcsosodni. Ferenc pápának megvan a hatalmas és ereje hozzá, hogy terelje a népet.

Amikor a hívek észreveszik a valóságot, akkor pedig már késő lesz, és az Új világrend már nem csak születőben lesz, hanem azon kapjuk magunkat, hogy már rég benne élünk modern rabszolgákként.

OSZD MEG másokkal is!

2021-09-12 09:00:06 - Mindenegyben Blog