MindenegybenBlog

FIDESZ KIJELENTETTE: "Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot"

A nagyobbik kormánypárt a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön az MTI-vel azt közölte: "Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat".

A Fidesz hangsúlyozta: a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, "a baloldalt azonban mindez nem érdekli"

"Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal"

 - fogalmaztak.

Hozzáfűzték: a "baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt".

Barkóczi Balázs csütörtöki online sajtótájékoztatóján azt mondta: egyre több dologról kénytelenek lemondani a családok, szakértők szerint várhatóan ősszel fog tetőzni az "orbáni infláció".

 

2022-08-18 20:18:44 - Mindenegyben Blog