MindenegybenBlog

FIGYELEM! VÁLTOZÁS! 13. havi családi pótlék KIFIZETÉSEK 2021-ben! Most kaptuk a hírt, MINDEN CSALÁDNAK FONTOS TÁJÉKOZTATÓT TETTEK KÖZZÉ!! Mutatjuk PONTOSAN MIRE SZÁMÍTS :

Augusztusban dupla családi pótlékot folyósítanak

Augusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

Sok családnak fokozott anyagi megterhelést jelent az iskolakezdés, ezért a kormány úgy döntött, hogy a szeptemberi családi pótlékot több mint egy héttel korábban folyósítják. ÍgyAUGUSZTUSBAN A CSALÁDOK KÉTSZER, A HÓNAP ELEJÉN ÉS A HÓNAP VÉGÉN IS KAPNAK CSALÁDI PÓTLÉKOT– foglalta össze az államtitkár.

Emellett a kormány azzal is segíti a családokat, hogy a tervezett ütemet felgyorsítva, már idén szeptemberben a kilencedik osztályosokig minden gyermek számára ingyenessé teszi a tankönyvcsomagot – közölte Rétvári Bence.

2021-07-26 15:24:33 - Mindenegyben Blog