MindenegybenBlog

Figyelem!!!! Zivatarral,70 km-es széllel és jégesővel jön ! Néhány órán belül leszakad az ég – ezeken a területeken számíthat viharra :

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére

2024.03.25. hétfő éjfélig

Hétfő délután az ország északkeleti harmadán a záporok mellett néhol zivatarok is kialakulhatnak. Az intenzívebb gócokat átmeneti viharos (~60-70 km/h) széllökés, valamint jégdara is kísérheti.

2024.03.24. 5:41 HungaroMet Nonprofit Zrt.

Kedden kezdetben fátyolfelhős-napos időre számíthatunk, majd délután délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Kisebb eső esetleg estefelé délen, délnyugaton fordulhat elő. Élénk, erős, északnyugaton néhol viharos lesz a délkeleti szél. Hajnalban -4, +5, napközben 12-18 fok valószínű. Reggelre északkeleten pára-, ködfoltok képződhetnek. Szerdán kezdetben változóan fehős lesz az ég, majd délután nyugat, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és estefelé nyugaton eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Az élénk, erős déli-délkeleti szélben 15 és 22 fok közé melegedhet a levegő.

Csütörtökre virradóra még többfelé szükség lehet az esernyőkre, délelőtt még keleten és északon többfelé kialakulhat eső, zápor, néhol zivatar is, de délután már csökkenni fog a felhőzet és egyre többfelé süt ki a nap. A szeles időben délután 15-21 fok várható. Péntekre már szárazabb, de továbbra is szeles idő ígérkezik, 18-24 fokos maximumokkal.

Tegnapi fotók:

2024-03-25 06:45:23 - Mindenegyben Blog