MindenegybenBlog

Friss hírek jöttek Berki Krisztián temetéséről

Egy hete hunyt el Berki Krisztián, de még mindig képtelen feldolgozni a tragédiát a családja. Információink szerint a korábbi főpolgármester-jelölt boncolása már megtörtént, ám a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell, így szerettei addig nem tudhatják biztosan, hogy miért vesztették el Krisztiánt.

 

Temetésének előkészületei azonban zajlanak, úgy értesültünk, felesége azt tervezi, Esztergomban tartanának misét Berki lelki üdvéért, ám hogy hol helyezik végső nyugalomra, még nem dőlt el.

Édesanyja, Júlia azt szeretné, ha fia ott nyugodna, ahol a gyerekkorát töltötte, azaz Tatabányán, de elfogadja, hogy a végső szót a felesége mondja majd ki ezzel kapcsolatban.

Hódi Pamela és Berki Mazsi rossz kapcsolata azóta tart, amióta Berki a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét Mazsival.

 

 

Mindig volt feszültség a két nő között, azonban múlt péntek óta minden megváltozott. Berki Krisztián halálának reggelén a fájdalom, a veszteség, a tragédia minden eddigi nézeteltérést felülírt, átvette a helyét az együttérzés és a gyász.

A veszteségük is közös, hiszen bár Pamela és Krisztián évekkel ezelőtt új életet kezdett más oldalán, közös gyermekük, Natasa Zselyke egy életre összekötötte őket.

[LAPOZAS]

A május 6-ai reggel volt igazán fordulópont az életükben, ami egy életre megváltoztatta a kapcsolatukat. Miután Berki a bérelt lakása teraszán összeesett, és életét vesztette, a két nő csaknem egyszerre érkezett a helyszínre.

A TV2 Tények felvételén is látszódik, hogy szinte egymásba kapaszkodva próbálták feldolgozni, hogy Krisztián nincs többé. Bár Mazsinak és Pamelának nem volt túl rózsás a viszonya, a Bors megtudta, most egymást vigasztalva próbálják feldolgozni a tragédiát.

Egy, a Pamelához közel álló ismerős arról számolt be, mindkét nő rendkívül nehéz napokat él át.Pamelának a szakításuk után nagyon megromlott a viszonya Krisztiánnal, éveken keresztül a médiában, a nyilvánosság előtt zajlott a harcuk. Neki most elsősorban a kislánya miatt kell erősnek maradnia, de közben igyekszik támogatni a megtört Mazsit is. Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni.

Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről.

Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot” – mondta el a lapnak az ismerős. 

Minden lépésüket összehangolják

A barát szavait alátámasztja, hogy a tragédia utáni legnehezebb, első két napban is egyeztetett egymással a két nő, amikor a nyilvánosság felé fordultak. Úgy tudjuk, megállapodtak abban, hogyan kommunikáljanak a nyilvánosság felé. Bár furcsa egybeesésnek is gondolhatnánk, hogy mindketten egy-egy megható fotóval búcsúztak Krisztiántól, minden bizonnyal ezt is egyeztették. Míg Pamela Natival, Mazsi a kis Emmával közös, fekete-fehér fotót posztolt, azonos mondatok kíséretében: „Fájdalmunk leírhatatlan”.

2022-05-14 08:13:56 - Mindenegyben Blog