MindenegybenBlog

Friss!Most érkezett a hír Benkő Lászlóról!Itt tart a gyógyulásban. Küldjetek a lábadozó zenésznek jókívánságokat.

Az Omega frontembere, Kóbor János korábban már kijelentette: Benkő nélkül nincs Omega. Szerencsére azonban szó sincs róla, hogy Benkő nélkül kellene koncertezniük, ugyanis úgy tűnik a sok jókívánság is célba ért, és a billentyűs egyre csak jobban van.

A 77 éves zenész súlyos állapotban került kórházba, de újabb előrelépés történt az állapotában. Lábáról már lekerült a gipsz.

– Nagyon bizakodóak vagyunk. Lekerült a lábáról a fekvőgipsz, már magától is meg tud tenni pár lépést. Várjuk és reméljük, hogy minél hamarabb meggyógyul, a legrosszabb lehetőség fel se merült bennünk. Ez a nyár már a koronavírus miatt gyakorlatilag elúszott, az új anyagot, vagyis a Testamentumot így legkorábban 2021-ben tudjuk bemutatni, amit csak és kizárólag Lacival tudunk a fiúkkal elképzelni továbbra is. Sajnos Laci betegsége és ez a vírus jó kitolt velünk – mesélte Kóbor a Borsnak, hozzátéve: rajongói mentették meg Benkőt.

Ezzel arra a felhívásukra utalt, amit korábban tettek oldalukon arra kérve a rajongókat, hogy küldjenek a lábadozó zenésznek jókívánságokat.

Bors

2020-08-11 09:22:30 - Mindenegyben Blog