MindenegybenBlog

Gáspár Zsolti elgázolt egy idős bácsit !A karjai között halt meg Béla bácsi!BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK GÁSPÁR ZSOLTIT!

Gáspár Zsolti elgázolt egy idős bácsit !A karjai között halt meg Béla bácsi!BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK GÁSPÁR ZSOLTIT!

Elgázolt egy embert Gáspár Zsolti..A karjai között halt meg Béla bácsi

A celeb még 1995 szeptemberében okozott halálos balesetet, amikor az autójával elgázolt egy helybéli idős embert. Gáspár Zsolti máig nem tudta feldolgozni a tragédiát. A TV2-n sikerrel futott Farm VIP egyik házigazdája eddig nem beszélt a szörnyű haláleset körülményeiről, ám a Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban kiöntötte a lelkét,ÍRJA A borsonline.hu

– Talán még sosem beszéltem erről... Volt egy nagy balesetem,ELÜTÖTTEM EGY BÁCSIT, AKI MEGHALT SAJNOS.Én voltam a hibás, el is ítéltek érte – formálta nehézkesen, megtörten a szavakat Gáspár Zsolti a műsor felvételén.

GÁSPÁR ZSOLTI KARJAI KÖZT HALT MEG AZ ELGÁZOLT IDŐS EMBER

– Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit.ISMERTEM ŐT, A NAGYAPÁM BARÁTJA VOLT, EGYÜTT DOLGOZTAK. OTT HALT MEG A KEZEIMBEN,ez nagy tragédia, a mai napig kísért – vallotta Zsolti arról a pillanatról, amelyet legszívesebben kitörölne az életéből.

[LAPOZAS]

Gáspár Zsolti még sosem beszélt a borzasztó tragédiáról © YouTube

BÖRTÖNRE ÍTÉLTÉK

A tévést a bíróság egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte, ám a kilencvenes évek végén a család kegyelmi kérvényt nyújtott be.

Hajdú Péter műsorában töret meg a csendet a celeb © YouTUbe

– Beadtunk egy papírt, hogy akkor született meg a kislányom, az addigi tevékenységemet is leírtuk, ahogy azt is, hogy fiatal vagyok, eddig rosszat nem tettem, nem ittam, nem drogoztam.AKKOR IS, AMIKOR A BALESET TÖRTÉNT, TELJESEN JÓZAN VOLTAM– mesélte Hajdú Péternek Zsolti, akit annyira megviselt a baleset, hogy két évig nem is tudott hazamenni Nógrádmegyerre, egy unokatestvérénél húzta meg magát.

Zsolti ettől függetlenül máig nem tudta feldolgozni a tragédiát, gyakran eszébe jutnak a történtek és újra lejátssza a fejében az eseményeket.

– Hajnalban felkelek és újra látom a balesetet. Nem tudom kitörölni, magamban még mindig nincs letisztázva ez az egész.A FÉRFI CSALÁDJA A MAI NAPIG NEM BOCSÁTOTT MEG, PEDIG BOCSÁNATOT KÉRTEM, ADTAM NEKIK KÁRTÉRÍTÉST IS.Tudom, sokat nem értek vele, de a lelkemnek jobb volt. Most annyit tudok segíteni az özvegynek, hogy minden héten eljuttatok neki egy csomagot – magyarázta Zsolti.

CÍMLAPFOTÓ:ilLLUSZTRÁCIÓ!!

2022-01-05 18:46:46 - Mindenegyben Blog