MindenegybenBlog

Gólyahír: Hatalmas a boldogság! Megszületett Rózsa György unokája, a pici nevét is elárulta

A műsorvezető nagypapa lett.

"Halljátok,Kelet,Nyugat,Észak,Dél! Megszületett az első unokám, Ádám! A szülei, Rózsa Csilla és Lukács Viktor új értelmet adtak az életemnek. Köszönöm! Ádám 310 dekás, 56 cm magas. Legyenek hárman együtt nagyon boldogok!" - írta a bejegyzésében a műsorvezető.

A műsorvezető már tűkön ülve várta a kicsi érkezését, ám mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, a koronavírus miatt arra még valószínűleg heteket kell várjon, hogy a karjaiban is tarthassa a jövevényt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Halljátok,Kelet,Nyugat,Észak,Dél! Megszületett az első unokám, Ádám! A szülei, Rózsa Csilla és Lukács Viktor új értelmet adtak az életemnek. Köszönöm! Ádám 310 dekás, 56 cm magas. Legyenek hárman együtt nagyon boldogok!

rózsagyuri (@rozsagyuri) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2020, időpont: 12:57 (PDT időzóna szerint)

- Már nagyon várom az unokámat! Csilla a jövő hétre van kiírva, így tényleg csak pár nap választ el attól, hogy hivatalosan is nagypapa legyek. Viszont türelmesnek kell lennem, hiszen a lányom nagyon félt a koronavírus-járvány miatt, ezért én nem lehetek ott velük a kórházban. Sőt, az első időszakban biztosan nem foghatom a karomba a picit, csak fényképen vagy videóhívásban gyönyörködhetek benne - magyarázta korábban a Ripostnak Rózsa György, aki nemrégiben végre megosztotta az örömhírt, miszerint a kicsi megérkezett és tökéletesen egészséges.

2020-09-16 10:02:04 - Mindenegyben Blog