x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gombos Edina elárulta: ennyi pénzt kapnak most Amerikában a koronavírus miatt
Mindenegyben Blog - 2020. április 09. (csütörtök), 20:05

Gombos Edina elárulta: ennyi pénzt kapnak most Amerikában a koronavírus miatt

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 09

Hatalmas segítség.

Sokszor szellemvárosban érzik magukat Gombos Edináék. Az egykori televíziós horrosisztikusnak írta le azt a látványt, ami legutóbb az orvoshoz menet fogadta őket. (Mirinek fájt a torka és a mandulája, amire semmilyen házi szer nem használt, azért kellett orvoshoz vinniük a koronavírus-járvány idején.) A családjával Floridában élő Edina elmondta, hogy minden kis üzletet bezártak, nincs fodrász, körmös és kutyakozmetika sem, mindenkinek magának kell megoldania a dolgokat. Csak a gyógyszertárak és a nagyobb élelmiszerüzletek vannak nyitva.

Hirdetés
[ ]

– Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy amit eddig a sorozatokban láttunk, az megtörténik a való életben is – magyarázta Edina, hangsúlyozva, eltűntek a turisták, a kutyasétáltatók és a szabadban sportolók is. – Az államhatárokon rendőrök állnak, még a szomszédos államokba sem tudunk átmenni – itt még erre is odafigyelnek.

Edina rendkívül hálás, amiért az Egyesült Államok nem engedi el a polgárok kezét, és hatalmas pénzbeli segítséget nyújt nekik.

Hirdetés

– Az átmeneti időszakra munkanélküli segélyt adnak, ami hetente maximum 600 dollár. A hitelekre halasztást lehet kérni, az évi adó-visszatérítés pedig átszámítva körülbelül 2 millió forint. A felnőttek most fejenként 1200 dollárt kapnak, a gyerekek pedig ötszázat. Így családonként 1,1 millió forintot kapunk csekken a következő hetekben. Még nem tudjuk, hogy ez egyszeri összeg lesz, vagy folyamatos. (...) Pontosan tudjuk, mekkora összeg fog érkezni, így az ember előre meg tudja tervezni, hogyan gazdálkodjon ebben az átmeneti időszakban. Ez főleg azoknak fontos, akiknek nincsen tartalékuk. Ez megnyugvást hoz a nehéz helyzetben. – árulta el videoblogjában Edina, amiből a Star magazin idézett.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (6)
Hirdetés
Hirdetés