MindenegybenBlog

Gyász !15 percen keresztül küzdött a vízben, de az legyőzte. A családja belebetegedik, hogy meghalt

Pont egy éve történt a szörnyű eset :

Csütörtökön újra munkába kellett állnia Németországban annak a fiatalembernek, aki hétfőn veszítette el legjobb barátját a közös nyaralásukon a Ka­nári-szigeteken. Mint csütörtökön megírtuk: Oszkó Attila a sziklaszir­ten megcsúszva az Atlanti-­óceánba zuhant, de már élve nem tudott kijutni.

– A magas szikláról lefelé vezetett egy csigalépcső, aminek az alján álltunk. Attila csupán egy métert eshetett. A sziklák csúszósak voltak, a hullámok pedig folyton visszalökték az öbölbe. Egyszer már majdnem sikerült kijönnie, de egy nagyobb hullám teljesen belepte a fejét. Összezavarodott, bepánikolt, és visszakerült a mederbe, ahonnan már nem tudott kijönni – emlékezett vissza Király Roland.

 A fiát gyászoló édesanya nyilatkozott a Borsnak: Attila vesztét egyetlen rossz mozdulat okoztaA fiát gyászoló édesanya nyilatkozott a Borsnak: Attila vesztét egyetlen rossz mozdulat okoztaMint mondja, Attila negyed­órán át küzdött az életéért. Ő egyből hívta a segítséget, de mint utóbb kiderült, a segélyhívó vonal a szigeten tomboló tűzvész miatt túlterhelt volt, a segítség pedig már későn érkezett. Barátja el­mondása szerint a 30 éves fiatalember 40 percet lehetett a vízben.

[LAPOZAS]

 

– Ati sokkal jobb úszó volt, mint én, ha utánaugrom, biztosan mindketten ott maradunk. Az óriási hullámok engem is berántottak volna – tette hozzá Roland, aki testvéreként tekintett barátjára, s egyben munkatársára. Attila nem rendelkezett utasbiztosítással, a családja és barátainak több millió forintra lenne szükségük, hogy a szerettüket haza tudják szállítani.

Aki anyagilag hozzájárulna a költségekhez, az alábbi számlaszámon megteheti: Oszkó Dániel, Erste Bank, 11600006-00000000-77254221

2020-08-22 09:49:48 - Mindenegyben Blog