MindenegybenBlog

Gyász: diákjai szeme láttára halt meg egy magyar tanárnő oktatás közben

Az órán 17 éves diákok vettek részt.

Több mint húsz tanuló figyelte a monitort, amikor megtörtént a tragédia. Tanárnőjük leesett a székről, a szobába berohanó férje pedig hiába küzdött az életéért, már nem segíthetett rajta.

A Bors információi szerint a szörnyű tragédia hétfő reggel az egyik Bács-Kiskun megyei középiskolában történt.

„Körülbelül negyed óra telhetett el az órából, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy fennakadtak a szemei, a szája mintha egy kicsit habzott volna, aztán pedig leesett a székről” – idézte fel a lapnak a sokkoló pillanatokat az egyik 11. osztályos diák, aki az otthonából vett részt az online tornaórán.

A diákok kiabálták a nevét, többen hívták telefonon, majd fél percen belül a férje berontott a szomszédos szobából és hívta a mentőket. Rögvest elkezdte a felesége újraélesztését, de már sem ő, sem a mentők nem tudtak segíteni a tanárnőn. A kamerát ráadásul nem kapcsolta ki azonnal a férj, de a diákok maguktól megszakították a videóhívást.

Az egyik tanuló életvidám, nagyon kedves, szerethető tanárként írta le az elhunyt pedagógust. Állítólag korábban volt szívultrahangon, de epilepsziával is küzdött, így nem tudni még, mi okozta a halálát – írja a Bors.

2021-01-20 09:45:45 - Mindenegyben Blog