MindenegybenBlog

Gyász : elhunyt a 8 hónapos kislánya a híres labdarúgónak „Pihenj a mennyországban, hercegnőm!”

Gyász : meghalt a 8 hónapos kislánya a híres labdarúgónak „Pihenj a mennyországban, hercegnőm!”

Nyolc hónapos korában elhunyt Ashley Cain lánya, Azaylia. A kisgyermek élete nagy részében akut mieloid leukémiában szenvedett, ami végül erősebbnek bizonyult nála. A 30 éves labdarúgó kislánya szombaton hajtotta örök álomra a fejét. Másnap édesapja közösségi oldalán erősítette meg a tragikus hírt. Megható szavakkal búcsúzott elsőszülött gyermekétől.

„Pihenj a mennyországban, hercegnőm! Mindig a szívemben foglak őrizni, amíg a mennyben újra nem találkozunk” – írta a gyászoló édesapa. A volt labdarúgót és barátnőjét, a 34 éves Safiyya Vorajeét nagyon megrázta a történtek. Hosszú küzdelmet tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis a kislány betegségét már két hónapos korában megállapították. Azaylia négy kemoterápiás kezelésen is átesett. Az egykori focista és párja egy gyűjtést szervezett, hogy egy szingapúri speciális kezelésen vehessen részt kislányuk – írja a Daily Mail.

Ám az őssejt-transzplantációt nagyon rosszul viselte, és az orvosok még több daganatot fedeztek fel a testében. Az utolsó hetén több rohamot is kapott, a hétvégét pedig már nem élte túl.„Te vagy az én angyalom, a szívem és a lelkem. Nyugodj békében én értékes babám, mindig velem leszel, akár egy kéznyom a szívemen” – búcsúzott kislányától az édesanyja.

2021-05-28 10:10:26 - Mindenegyben Blog